Επανεκκίνηση για τον Παναθηναϊκό

09:03 31/8/2013 - Πηγή: TNSite
Το πάθημα της Νέας Σμύρνης πως έγινε μάθημα καλείται να αποδείξει ο Παναθηναϊκός στον αποψινό αγώνα με τη Βέροια στη Λεωφόρο (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τη βαριά ήττα από τον Πανιώνιο, και να μπορέσουν να κάνουν φέτος το απόλυτο στην ιστορική έδρα τους.

Ο Γιάννης Ανασταστίου

δεν υπολογίζει τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μέντες, όμως αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μάρκους Μπέργκ και πήρε στην αποστολή του Ατζαγκούν.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστική κομμάτι, ο Έλληνας προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Αμπεΐντ και Ζέκα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντίνας, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Καρέλης, Αποστολόπουλος. Εκτός είναι ο τραυματίας Σίλντενφελντ και ο τιμωρημένος Μέντες.

*** Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται σήμερα από τις 12 το μεσημέρι από τη θύρα 4 του γηπέδου της Λεωφόρου και από τις 5 το απόγευμα από τη θύρα 5 του γηπέδου. Τα μέλη της «Συμμαχίας» θα εξυπηρετούνται μόνο από τη θύρα 4.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα