Εκτός δράσης με θλάση ο Βίκτωρ Κλωναρίδης

09:15 19/11/2013 - Πηγή: TNSite
Δέκα ημέρες εκτός δράσης θα μείνει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο 21χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό την Τετάρτη και μετά από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού. Ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία την Πέμπτη και αναμένεται να είναι έτοιμος σε περίπου δέκα ημέρες, ενώ δεν θα αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (24/11, 15:00) λόγω της κόκκινης
κάρτας που δέχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Νίκος Μαρινάκης και την Παρασκευή αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά την μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στον αγώνα με τον Άρη. Ατομικά προπονήθηκε και ο Κώστας Αποστολόπουλος. Το απόγευμα της Πέμπτης έδωσαν το παρών όλοι όσοι είχαν πάρει μια ημέρα έξτρα άδεια από τον Αναστασίου (χθες είχαν προπονηθεί δέκα ποδοσφαιριστές) και το πρόγραμμα προπόνησης είχε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ασκήσεις κυκλοφορίας και στο τέλος δίτερμα. Απουσίασαν οι διεθνείς Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (Εθνική Ελπίδων), Καπίνο (Εθνική Ανδρών), Σίλντενφελντ και Πράνιτς (Εθνική Κροατίας).

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα