Στον Βασίλη Σπανούλη το βραβείο Τζουζέπε Σάκα

09:08 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία του Αθλητισμού για νέους έως 35 ετών στα Διεθνή Βραβεία Τζουζέπε Σάκα.

Η βράβευση θα διεξαχθεί, κατ' εξαίρεση, στην Ελλάδα, πριν από τον αγώνα με τη Γαλατασαράι στο ΣΕΦ, στις 28 Νοεμβρίου 2013, από τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος αποτελεί μέλος της Επιτροπής Προεδρίας.

Η απόφαση ελήφθη κατ’ εξαίρεση, θέλοντας να τιμηθεί ο αθλητής στην πατρίδα του, στην χώρα που γέννησε

το αθλητικό ιδεώδες και το "ευ αγωνίζεσθαι".

Μαζί με τον κύριο Σμαραγδή, θα επιτελέσει τη βράβευση και η Ελληνίδα Γενική Γραμματέας, Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος, Βίκυ Μπαφατάκη με Παγκόσμιο Βραβείο στον τομέα της Επικοινωνίας (2005).

Η βράβευση Σπανούλη θα ολοκληρωθεί παρουσία των Προέδρου των Διεθνών Βραβείων Τζουζέπε Σάκα, του οποίου το όνομα έχουν τα βραβεία, του Αιδεσιμότατου – Καθηγητή Πανεπιστημίου, Μπρούνο Λίμα και του εκπροσώπου νεολαίας της Προεδρίας, Φαμπρίτσιο Μαρσίλι.

"O καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, Διεθνής νικητής στην κατηγορία του Αθλητισμού για νέους έως 35 ετών, από τα Διεθνή Βραβεία Τζουζέπε Σάκα με έδρα εκδηλώσεων το Βατικανό, θα βραβευθεί στη χώρα μας, την Πέμπτη 28/11/203 στο ΣΕΦ, πριν από το τζάμπολ του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού-Γαλατασαράι", αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά το πέρας του αγώνα, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο χώρο συνεντεύξεων του ΣΕΦ, από την Προεδρία των Βραβείων, τον τιμώμενο Βασίλη Σπανούλη και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα