Έδωσαν μισό εκατομμύριο ευρώ για ένα σπίτι-χωματερή!

14:50 27/6/2013 - Πηγή: TNSite
Το μπελά τους βρήκαν δύο αδέλφια που ξόδεψαν πάνω από 500.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα σπίτι, χωρίς να έχουν δει το εσωτερικό του.

Οι Mehmet και Abbas Koch επένδυσαν το ποσό αυτό για να αποκτήσουν σε μία δημοπρασία ένα τετραώροφο σπίτι στο Finsbury Park.

Όταν είχαν πάει να το δουν, το ζευγάρι που ζούσε εκεί δεν τους είχε επιτρέψει να μπουν μέσα. Έτσι τα δύο αδέλφια έπεσαν από τα σύννεφα όταν άνοιξαν την πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό και βρήκαν τόνους σκουπίδια που συσσωρεύονταν στο σπίτι για δεκαετίες.

Με δυσκολία οι δύο άνδρες

κατάφεραν να ανέβουν τα σκαλιά για να δουν και τους υπόλοιπους ορόφους, όπου η εικόνα ήταν ίδια. Για να προχωρήσουν έσπρωχναν παλιά ρούχα, σακούλες, χαρτιά, παιχνίδια και παλιές εφημερίδες που τους έφταναν μέχρι τον ώμο!

«Νόμιζα πως έβλεπα εφιάλτη, δεν είχα ξαναδεί τίποτα παρόμοιο ποτέ», δήλωσε ο Mehmet. «Αναρωτιόμασταν ‘πώς θα καταφέρουμε να το καθαρίσουμε όλο αυτό’», πρόσθεσε.

Επίσης το σπίτι δεν διέθετε τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα ή φυσικό αέριο.

«Όταν τα είδαμε όλα αυτά νιώσαμε θλίψη για τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί. Πώς μπορεί κάποιος να ζει έτσι τον 21ο αιώνα;», διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με γείτονες το ζευγάρι των 70χρονων ζούσε στο σπίτι από τη δεκαετία του ΄60.

«Είχαμε δει το σπίτι απ’ έξω αλλά το ζευγάρι που ζούσε εδώ δεν μας άφηνε να μπούμε οπότε δεν το είχαμε δει από μέσα. Εκείνοι ζούσαν μόνο σε ένα με δύο δωμάτια ενώ ο κήπος ήταν ζούγκλα», τόνισε.

Ιδιοκτήτης καταστήματος απέναντι από το σπίτι περιέγραψε το πώς έβλεπε το ζευγάρι να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι. «Η γυναίκα έβγαζε 15 τσάντες έξω από την πόρτα. Τότε έβγαινε ο άνδρας και μετά ο σκύλος. Ύστερα η γυναίκα ξαναέβαζε τις τσάντες μέσα κι έφευγαν. Για να μπουν ξαναγινόταν το ίδιο πράγμα», αφηγήθηκε.

Οι Kochs έστειλαν συνεργείο καθαρισμού για να συνεφέρει το σπίτι αλλά βρήκαν το μπελά τους με τους γείτονες γιατί το συνεργείο απλά έβγαλε τα σκουπίδια και τα άφησε μπροστά από το σπίτι!

Η δημοτική αρχή της περιοχής τους προειδοποίησε πως θα διωχθούν ποινικά αν δεν φροντίσουν να καθαριστεί ο χώρος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα