«Έχει την γκρίζα πλευρά του, αλλά το αγαπάμε»

02:29 12/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ναι μεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να συνεισφέρει με όλες τους τις δυνάμεις για την βελτίωσή του.

Ο νέος Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού -στο πλαίσιο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας- ευχήθηκε του χρόνου τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα να είναι καλύτερα, με λιγότερη βία και πολύ καλύτερο θέαμα και σασπένς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πολιτισμός και Αθλητισμός επιτέλους μαζί. Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο μαζικό κίνημα,

που αποτελεί κομμάτι από τα όνειρά μας. Επάνω του τοποθετούμε τις απλές προσδοκίες για να ξεχαστούμε από την καθημερινότητα. Ακόμη και να μαλώσουμε μεταξύ μας, χωρίς βία. Να διαφωνήσουμε δημιουργικά. Να πάρουμε βαθιές ανάσες οξυγόνου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πολλά ακόμη».

«Έχει και την… γκρίζα πλευρά του. Δεν ονειροβατούμε, υπάρχουν και πολλά προβλήματα. Έχει κατά καιρούς διάφορες σκιές, έχει κακό παραγοντισμό, έχει οικονομικές τρύπες, σε μια εποχή που η χώρα διέπεται από μια… σκληρή κρίση. Αλλά το ποδόσφαιρο το αγαπούμε και παίρνουμε ανάσες από αυτό».

«Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην έχουμε φέτος βία, σας καλώ όλους να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα καθαρό, ανταγωνιστικό, όμορφο, συναρπαστικό. Γνωρίζω πως έχουμε όλοι μαζί να κάνουμε δύσκολα πράγματα, μας λείπουν χρήματα, αλλά αυτά δεν είναι το παν. Θα προσπαθήσουμε να τα αναπληρώσουμε με την όρεξη και την διάθεση. Ας καταφέρουμε κάποια πράγματα και θα είμαστε ικανοποιημένοι. Ας διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ας κατοχυρώσουμε την διαιτησία. Ας κατοχυρώσουμε την διαφάνεια των παραγόντων και την λειτουργία των ομάδων. Ας κλείσουμε όσο μπορούμε την πόρτα μας στην βία. Ας μην δίνουμε την εντύπωση πως το ποδόσφαιρο είναι ορμητήριο της βίας. Αδικεί το άθλημά μας. Ας επιχειρήσουμε να το κάνουμε περισσότερο φυτώριο ταλέντων και χαρισματικών παιδιών από την νεολαία μας».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα