Δύο «μέτωπα» είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή

09:51 4/9/2013 - Πηγή: TNSite
Οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας αποκάλυψε πως θα προταθεί νέο συμβόλαιο στον Ζέκα.

Με την απόκτηση-επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα θα τελειώσει ο Παναθηναϊκός τις προσθήκες του όσον αφορά τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Στη χθεσινή παρουσίαση των Ατζαγκούν, Πράνιτς, Μπαλμπόα και Κλωναρίδη ο Νίκος Νταμπίζας τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια μόνο για τον Αργεντινό φορ, ο οποίος είχε αγωνιστεί

την περσινή σεζόν στην ομάδα και υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως στόχος της διοίκησης είναι να μην ξεφύγει οικονομικά, θέλοντας πάντα να δημιουργήσει μία δυνατή – ανταγωνιστική ομάδα.

Οι συζητήσεις με τον 32χρονο παίκτη συνεχίζονται και οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον Φιγκερόα πως η πρότασή τους δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 250.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, χθες ο Νίκος Νταμπίζας αποκάλυψε πως η διοίκηση σκοπεύει να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Ζέκα. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2015, αφού πρόθεση του Παναθηναϊκό είναι να έχει συμβόλαιο τριετούς ή τετραετούς διάρκειας.

Άλλωστε, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναγνωρίζουν πως από φέτος είναι ένας από τους παλιότερους στο ρόστερ και αρχηγός της ομάδας, οπότε πρέπει να δείξουν και εμπράκτως πως τον υπολογίζουν.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα