Δραγούμη - Μιχαήλ: Υπάρχει ρατσισμός με τις ηλικίες

21:22 4/12/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ναταλία Δραγούμη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συναντιούνται με εξομολογητική διάθεση μπροστά στον φακό του ΟΚ!.

Κωνσταντίνα έχεις κάνει προξενιά σε αρκετούς φίλους σου. Έχει τύχει να κάνεις σχέση με κάποιον που γνώρισες κάπως έτσι;Έχω τη διάθεση να κάνω προξενιά, αλλά σπανίως πετυχαίνουν. Και εμένα, ως φερέλπιδα νύφη, μου έχουν κάνει πολλά προξενιά, αλλά για να μην έχω παντρευτεί με΄χρι τώρα, πάει να πει ότι δεν πέτυχαν! Ούτε σχέση έκανα ποτέ από προξενιό. Έναν καφέ ήπιαμε με τον άνθρωπο, άντε δύο, γιατί επέμεναν οι δικοί

μου ότι ήταν καλή περίπτωση.

Είσαι σε σχέση αυτήν την περίοδο;Δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό, γιατί είναι κάτι καινούργιο και φοβάμαι μήπως μου το ματιάσουν!

Σας ελκύουν οι άντρες που είναι "κακά παιδιά";Κωνσταντίνα: Όχι. Μου αρέσουν τα καλά παιδιά.Ναταλία: Εγώ θέλω να είναι καλό παιδί απέξω αλλά να είναι αλήτης από μέσα. Μην με ρωτήσεις τι αλήτικο έχει ο άντρας μου. Αυτό που με γοήτευσε πάνω του ήταν ότι με κατέκτησε σιωπηλά. Αν ένας άντρας με προσεγγίσει ε κραυγαλέο τρόπο, θα γυρίσει έτσι όπως ήρθε.

Ναταλία, έχεις παραδεχτεί ότι στο παρελθόν έχεις υπάρξει πολύ ζηλιάρα.Δεν είμαι πια. Με καλύπτει τόσο η σχέση που έχω με τον σύζυγό μου και είναι τόσο γενναιόδωρος στα αισθήματά του που δεν υπάρχει λόγος να τον ζηλέψω. Η ζήλια είναι μια αρρώστια που την περνάς όπως τις μαγουλάδες. Έχω υποτιμήσει πολύ τον εαυτό μου ζηλεύοντας και έχω φτάσει στα όρια του εξευτελισμού.

Τι εννοείς;Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνω στο σπίτι γυναικείες τρίχες για να διαπιστώσω αν ο αγαπημένος μυο με απατάει. Είναι χυδαίο συναίσθημα η ζήλια και δεν θέλω να το έχω πια.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα