Δούκισσα: Δεν έχω σχέση με τον Κριθαριώτη

15:29 1/11/2013 - Πηγή: TNSite

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη έβαλε η Δούκισσα Νομικού, η οποί δήλωσε μόνη σαν το λεμόνι και απόλυτα συγκεντρωμένη στη δουλειά της.

«Δεν έχω κάνει νέα αρχή στα προσωπικά μου. Δεν έχω και χρόνο για να το κάνω. Την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχω τον έρωτα στο μυαλό μου. Έγινε μια αναπαραγωγή ότι έχω σχέση με τον Νίκο Κριθαριώτη

χωρίς να ερωτηθώ και βγήκα στον Θέμο, απάντησα μια και καλή και τελείωσε εκεί το θέμα», είπε η Δούκισσα.

Μάλιστα τόνισε ότι απολαμβάνει αυτή την περίοδο που είναι μόνη της.

«Είναι ωραίο να μένεις και λίγο μόνος σου για να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα, να βρεις τον εαυτό σου. Το χρειάζομαι, το κάνω και μου αρέσει πολύ», είπε.

Όσο για τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή η Δούκισσα είπε:

«Είμαι ευχαριστημένη με τις προσωπικές μου επιλογές και δεν μετανιώνω. Όλες τις σχέσεις μου τις έβλεπα σοβαρά. Ήμουν απόλυτα ερωτευμένη και απόλυτα εκεί».

Η Δούκισσα μίλησε όμως και για τα όσα έχουν ακουστεί για την παρουσία της στο Dancing with the Stars και τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα σε εκείνη και την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να μην κάνω το Dancing γιατί θα με συγκρίνουν με τη Ζέτα. Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση. Επικεντρώνομαι στον στόχο μου. Από τη στιγμή που το κανάλι είναι ευχαριστημένο δεν μπαίνω στη διαδικασία της σύγκρισης. Κάνω αυτό που πρέπει να κάνω με τον δικό μου τρόπο. Γιατί επιμένουμε να δημιουργηθεί μια τηλεοπτική κόντρα που δεν ενδιαφέρει και κανέναν;», τόνισε.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα