Δούκισσα: Δεν εμπιστεύομαι κανέναν

05:57 7/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο TV Έθνος για την εμπειρία της μέχρι στιγμής στο Dancing With The Stars, την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και πώς άλλαξε ο χαρακτήρας της μετά τη γνωριμία της με τη δημοσιότητα.

«Δεν εμπιστεύομαι τους πάντες πλέον, έχω γίνει καχύποπτη. Έμαθα να μην εμπιστεύομαι κανέναν παρά μόνο τους πολλοί δικούς μου» εξομολογήθηκε

η Δούκισσα Νομικού, συμπληρώνοντας: «Δεν σπάω τόσο εύκολα όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι επιλογή μου να είμαι διακριτική και χαμηλών τόνων. Αυτό, βέβαια, για κάποιον περίεργο λόγο, στις μέρες μας θεωρείται αδυναμία και μειονέκτημα. Δεν μπορώ όμως με τις φωνές και δεν αντέχω τις ίντριγκες. Δεν είναι εποχές για “φασαρίες”».

Όσο για το Dancing With The Stars, η ίδια είπε: «Το Dancing δεν ήταν απλώς μια μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία για μένα, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να ζήσω. Και ξαφνικά, φέτος, χωρίς να το περιμένω, το ζω και το χαίρομαι, γιατί έγινε πραγματικότητα. Δεν ξέρω εάν μου έδωσε ώθηση ή όχι, αυτό θα φανεί στο τέλος, ξέρω όμως πως δεν θέλω να τελειώσει!».

Τέλος, επεσήμανε: «Θεωρώ πως είμαι τυχερή. Όλοι χρειαζόμαστε την τύχη και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όταν είναι με το μέρος μας. Από κει και πέρα όμως, εσύ θα πρέπει να τα καταφέρεις μόνος σου με δουλειά και επιμονή. Αυτό που μου αρέσει να λέω είναι ότι ” η τύχη βοηθά τα προετοιμασμένα μυαλά”».

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα