Ποιές σχέσεις θα κρατήσουν το 2014 και ποιά ζώδια θα πάνε για άλλα

05:43 7/1/2014 - Πηγή: TNSite

Οι τάσεις και οι προθέσεις των άστρων, θα φανούνε τις πρώτες κιόλας μέρες του 2014, αλλά ας μη ξεχνάμε πως όλα τα ζώδια είναι σα να κολλάνε τα κομμάτια με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώντας να βρούνε τη λύση σε ένα δύσκολο παζλ, το οποίο τα ζόρισε καθ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Ο Κριός το 2014

Ο Κριός έχει ήδη αρχίσει να τακτοποιεί

τη προσωπική του ζωή, ενώ θα θελήσει να απελευθερωθεί απο ό,τι τον καταπιέζει, να διαλύσει κλοιούς και να σπάσει δεσμά, ώστε αμέσως μετά να αρχίσει να τα χτίζει σύμφωνα με τα θέλω του.Η χρονιά ξεκινά λοιπόν, προσπαθώντας να αποτινάξεις Κριέ, από πάνω σου αυτούς που έχουν εξουσία και λόγο στη ζωή σου, ενώ οι ερωτικοί στόχοι είναι δυνατοί και να σε κάνουν να βουλιάζεις στη χαρά και το νόημα του έρωτα.Σε αυτό συντελεί, η γνωριμία σου με ενα άτομο το οποίο σε παρακινεί να το ακολουθήσεις μέχρι το τέλος του κόσμου, αλλά εσύ έχεις δισταγμούς.Έχε υπ’ όψην σου όμως, πως οι αλλαγές θα είναι ριζικές, στο τρόπο με τον οποίο κερδίζεις τα χρήματα σου, το σύντροφό και το οικογενειακό σου στάτους…

Ο Ταύρος το 2014

Εσύ Ταύρε, θα βρίσκεσαι αρκετό καιρό μετά την αλλαγή του χρόνου σε διλλήματα, σχετικά αν θα συνεχίσεις να κινείσαι στα παλιά σου πλαίσια ασφαλείας ή θα κάνεις ριζικές αλλαγές, με βασικό σημείο την εργασία σου. Το έτος που πέρασε, σε επιβάρυνε συναισθηματικά και συντέλεσε σε μια εσωτερική ζύμωση, η οποία φέρνει αλλαγές στη δουλειά σου, που μπορεί να μην είναι τόσο ομαλές, αλλά θα είναι αναγκαίες. Σημασία έχει πως διδάχτηκες πως για οποιαδήποτε κίνηση, υπάρχει ουσία απο πίσω και όχι πρόθεση εντυπωσιασμού, ενώ τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα, οδηγούν σε μια διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ίσως είναι αυτό που θέλεις, ώστε να μη χρειαστεί να αποφασίσεις οριστικά για ένα ερωτικό θέμα.

Επειδή όμως τίποτα δε μένει σταθερό, μπορεί να συναντήσεις ένα νέο έρωτα που θα σου αλλάξει τη ζωή και αυτό θα συνοδεύεται απο ένα τελεσίδικο ξεκαθάρισμα της παλιάς κατάστασης, που ίσως απλά την τραβάς χωρίς να υπάρχουν βαθιά αισθήματα, αλλά μία βαριά συνήθεια.

Ο Δίδυμος το 2014

Ο Δίδυμος, θα χρειαστεί να αντικρύσει πιο αντικειμενικά τη σχέση, μέσα στην οποία είναι, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του, αλλά και να ασχοληθεί με τις προθέσεις που υπάρχουν στο μυαλό του συντρόφου, ή κάποιου φίλου, ο οποίος αλλάζει στρατόπεδο και απο τη φιλία, θα προτιμήσει το γλυκό μονοπάτι του έρωτα.

Ωστόσο, βασική προυπόθεση για την προσωπική ευτυχία των Διδύμων, είναι να δαπανήσουν χρόνο και σεβασμό, παραμερίζοντας τις επαναστατικές τάσεις απέναντι σε φίλους, εραστές, οικογένεια. Μία άλλη ενδιαφέρουσα πιθανότητα, είναι πως μπορεί να προσεγγίσουν το παρελθόν, με σκοπό να ξαναβρούν ένα πάθος, να ζωντανέψουν μια σπίθα που μπορεί να μην έχει σβήσει ακόμα. Το νέο έτος δείχνει αμέσως το πρόσωπό του, καλώντας τους να βάλουν νέες βάσεις , όχι μόνο στο προσωπικό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, με τη δέουσα προσοχή.

Ο Καρκίνος το 2014

Ο Καρκίνος θα κάνει το πέρασμά του απο τη παλιά στη νέα χρονιά, βρίσκοντας επιτέλους τα πολυπόθυτα σωστά μονοπάτια, όσον αφορά τη πορεία της ζωής του, ενώ πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα στραφούνε στις προοπτικές που δίνει το εξωτερικό σαν κατάληξη , αλλά και αφετηρία των αναζητήσεων τους.

Στη προσωπική ζωή, οι πόρτες που ‘μεναν ανοιχτές με απογοητευτικά μέχρι τώρα αποτελέσματα, θα κλείσουν, ενώ η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στη συναισθηματική ωριμότητα, τις ερωτικές επιπλοκές και τα επαγγελματικά αδιέξοδα, που μοιάζουν να προβληματίζουν.

Πολλοί Καρκίνοι ωστόσο, θα δημιουργήσουν μια ικανοποιητική σχέση, όπως επισης και θα υποστούν τις συνέπειες της υπερβολικής αισιοδοξίας, του ακραίου εγωισμού και της αλόγιστης σπατάλης των συναισθημάτων. Οι ιδέες που γίνονται πράξη και η αποφυγή των παγίδων, είναι τα δυο σημεία τα οποία εξελίσσονται θετικά. Ωστόσο, όταν το παρελθόν χτυπήσει τη πόρτα, εκείνοι, από την υπερένταση του έρωτα και της ελπίδας, θα ξεχάσουν όλα εκείνα τα οποία ορκίστηκαν να αλλάξουν και να εφαρμόσουν και απλά….θα την ανοίξουν!

Ο Λέων το 2014

Οι Λέοντες αποχαιρετάνε το έτος, υπο τη βαριά σκιά των σχέσεων, οι οποίες δεν ήταν και στα φόρτε τους όλο αυτό το διάστημα. Το μάθημα που πήρατε τη χρονιά που φεύγει, είναι πως οι άνθρωποι, ούτε έρχονται, αλλά ούτε και παραμένουν κατόπιν παραγγελίας στη ζωή σας. Αν δε δώσετε ασφάλεια σε αυτόν για τον οποίο χτυπά η καρδιά σας, δε θα έχετε την ευκαιρία να χτίσετε σχέσεις που παραμένουν στο χρόνο.

Η χρονιά ξεκινά για σένα με το αίτημα να τακτοποιήσεις εσωτερικά, συναισθηματικά ζητήματα, ενώ πόθοι, εμμονές, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας, καταλαμβάνουν τη πρώτη θέση στη ζωή σου τις πρώτες μέρες του χρόνου. Αυτό μέχρι να καταλάβεις πως η κάθε σχέση δεν οδηγεί στην εκπλήρωση, ούτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Περισσότερο έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση, πως για να πετύχεις τη ψυχική ένωση με τον άνθρωπο της καρδιάς σου, θα πρέπει να θυσιάσεις το Εγώ σου και αυτό είναι μια δύσκολη διαδικασία, που θα σου δώσει αποτελέσματα κατά τους πρώτους μήνες της Άνοιξης.

Ο Παρθένος το 2014

Η Παρθένος, όσο θα παλεύει να ανακαλύψει το λόγο της ύπαρξής της, θα συμβιβαστεί με την ιδέα πως η επιτυχία φέρνει και απώλειες μαζί της.

Ωστόσο η τύχη κλείνει το μάτι, φέρνοντας ικανοποίηση, για την οποία δαπάνησε όλες της τις δυνάμεις τη χρονιά που πέρασε. Το 2014 ξεκινά ωστόσο με διλλήματα μπροστά απο επιλογές, που θυμίζουν ρώσικη ρουλέτα και απαιτούν ένα ρίσκο, στο οποίο εσύ σαν γήινο ζώδιο αρνείσαι να εισχωρήσεις. Εάν είσαι κιόλας σε σχέση και έχεις ενδιαφέρον να διατηρηθεί, θα πρέπει να αντιπαραθέσεις τα μειονεκτήματα κατάμουτρα, όσο θα δέχεσαι να κάνει και ο άλλος το ίδιο, ώστε να μη μείνει απωθημένο. Εάν σε ξεσηκώσουν οι πειρασμοί, σκέψου μόνο πως ένα ψυχικό δέσιμο δεν αντικαθιστάται με τίποτα στο κόσμο, εφόσον βέβαια δεν πρόκειται για φυλάκιση των ορέξεών σου και καταπίεση της λίμπιντο και δεν είσαι σε μία σχέση που γερνά, αλλά σε μία με την οποία ανυπομονείς να προχωρήσεις στο μέλλον.

Ο Ζυγός το 2014

Για το Ζυγό η χρονιά που έφυγε, ήταν ένα μεγάλο άλμα προς την ανεξαρτησία, αφού αποχαιρέτησε σχέσεις, οι οποίες υπήρχαν, μόνο και μόνο απο συνήθεια. Η χρονιά προϋπαντεί τους Ζυγούς με μια πληθώρα από δυνατές επιλογές και νέα ξεκινήματα, χωρίς τη τροχοπέδη του υπερβολικού συναισθηματισμού, αλλά με υψηλούς στόχους και ανεβασμένα στάνταρντς.

Αυτό που θα διαφυλάξουν απο δω και πέρα, είναι η ακεραιότητά τους και η ικανότητα να διαπραγματεύονται τις νέες τους ερωτικές περιπέτειες, κόβοντας τις στα μέτρα τους. Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό της μη καταπίεσης και της πρωτοβουλίας, ενώ δεσμεύσεις που επιβάρυναν, παρά διευκόλυναν, θα γίνουν παρελθόν. Πιο απλά, όσες αποφάσεις πάρθηκαν με φόβο και κάτω απο πίεση, πάνε περίπατο, ενώ το παρελθόν κάνει την επανεμφάνισή του, απαιτώντας μερτικό απο το παρόν, μήπως και διορθωθούν κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες καταστάσεις.

Ο Σκορπιός το 2014

Όσον αφορά το Σκορπιό, το μόνο σίγουρο είναι πως για άλλη μια χρονιά δε θα συμβιβαστεί με αυτά που του σερβίρουν, αν δεν είναι της πλήρους αποδοχής του και της απόλυτης ευχαρίστησής του. Το επαγγελματικό προσκήνιο και παρασκήνιο, σε περιμένει λοιπόν να μεγαλουργήσεις, αφού τωρα θα πέσουν στα πόδια σου ευκαιρίες, για τις οποίες εργάστηκες και χτυπήθηκες τη χρονιά που έφυγε. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πως παίρνεις άλλωστε και τη ρεβάνς.

Στον έρωτα, ό άλλος θα αποδειχτεί το ίδιο δύσκολος με σένα και θα πρέπει να συμβιβαστείς αν θες να τον κρατήσεις κοντά σου. Ωστόσο, πέρα απο την ένταση των αισθημάτων, οι σχέσεις που αποδείχτηκαν σημαντικές για σένα, είναι αυτές που άφησαν χώρο στη δημιουργία και την αυτοέκφρασή σου, χώρο να αναπνεύσεις και σεβασμό στη μοναδικότητά σου. Γι αυτό και όσες πρόκειται να έχουν μέλλον, είναι μόνο αυτές.

Ο Τοξότης το 2014

Για τον Τοξότη το στοίχημα παίζεται στον έρωτα, αφού είναι μέσα σε μία δίνη, στην οποία πρέπει να ξεκαθαρίσει το προσωρινό απο το αιώνιο και τον επιπόλαιο έρωτα από την απειλητική δέσμευση. Γεγονός είναι πως όσο ερωτεύεσαι, τόσο πιο πολύ περνάς στο κόσμο των ενηλίκων. Το θέμα είναι αν θέλεις να κατασταλάξεις, αφήνοντας κατά μέρος την ελεύθερη ζωή, ανταλάσσοντάς την με πολύ συγκεκριμένα μοτίβα, προκαθορισμένη χαρά και σχεδιασμένη καθημερινότητα.

Την αρχή της χρονιάς λοιπόν, θα δοκιμαστούν άγχη ετών και θα φανεί κατά πόσο έχεις ξεφύγει απο αυτά, έχοντας απαλλαγεί και προχωρήσει. Αντικρούοντας τις φοβίες και τις κακές εμπειρίες, πως η δέσμευση φέρνει και πόνο, θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις με επιτυχία τους δράκους σου, με μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα σχέση που μπορεί να σου ανατρέψει τη ζωή και να σε περάσει ομαλά στη νέα πραγματικότητα.

Ο Αιγόκερως το 2014

Η αλήθεια για τους Αιγόκερους είναι η εξής: ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σχηματίζει όψεις αυξημένης δυναμικής, με τον Ουρανό και τον Άρη, γεγονός που σε κάνει να βιώνεις στο πετσί σου ξαφνικές αλλαγές και συχνά όχι ομαλές, οι οποίες μεταξύ των άλλων αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Δύο σημεία -σταθμούς δηλαδή για σένα, όπου στην αλλαγή του έτους, θα βρεθείς μπροστά σε ανακατατάξεις και νέες προσαρμογές. Η δομή όπως την έχεις συνηθίσει αλλάζει, μπορεί να βρεθείς στην ευθύνη ενός δικού σου σπιτιού ή να αναλάβεις τη κηδεμονία για κάποιον, ή ακόμα και να έρθεις σε ρήξη με τη δική σου οικογένεια.

Παράλληλα, το ίδιο ισχύει και στο επαγγελματικό κομμάτι, όπου οι ανακατατάξεις σε επηρεάζουν και ίσως σου ζητηθούν έξτρα ευθύνες. Γεγονός είναι πως στις αρχές του 2014 ανοίγεσαι σε ένα ρεύμα γνωριμιών, προοπτικών και ταξιδιών, που σαν επίτευξη θα είναι η κοινωνική σου εξέλιξη και μέσα απο αυτό και η προσωπική σου ευτυχία.

Ο Υδροχόος το 2014

Για τον Υδροχόο, η χρονιά που φεύγει ειναι ο απολογισμός για τις αντοχές και τις ανοχές του, γι αυτά που θυσίασε και αυτά που άφησε να κυριαρχούν στη ζωή του, γι αυτούς που εξόρισε απο αυτή, και αυτούς στους οποίους έδωσε τον έλεγχο της. Ο νέος χρόνος λοιπόν σε καλωσορίζει, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με εχθρούς και κατακριτές, ενώ προσπαθείς να σβήσεις απο τη μνήμη σου αυτά που σε έχουν ζορίσει.

Ο έρωτας θα πρέπει να πάρει μια μορφή αθωότητας, ώστε να πειστείς και να αφήσεις να υπάρχουν δίπλα σου άτομα τα οποία έχουν για σένα αγνούς σκοπούς. Γενικότερα, θα έχεις την ευτυχία να πραγματοποιήσεις στόχους, ν’ αλλάξεις ζωή, να γίνεις γονιός, να δεσμευτείς για τα καλά, να αλλάξεις ίσως χώρα, εάν οι φιλοδοξίες σου μεγαλώσουν υπερβολικά. Άλλωστε η κοινωνική σου εικόνα τη χρονιά αυτή, θα σε αποζημιώσει για οποιαδήποτε τσαλάκωμα υποστείς.

Ο Ιχθύς το 2014

Το έτος που πέρασε, Ιχθύ, κατόρθωσες να βάζεις στόχους και να τους ακολουθήσεις κατά γράμμα. Αυτό για σένα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο Παράδεισο.Πιο συγκεκριμένα, η πίστη σου σε άτομα και συνεργασίες, σε εξέθεσαν και σε έκαναν να πιστέψεις πως οι άνθρωποι γύρω σου είναι λύκοι μεταμφιεσμένοι. Η επιτυχία σου ωστόσο έγκειται, πως κατόρθωσες να κολλήσεις όλα τα κομμάτια σου και όχι μόνο να συνεχίσεις, αλλά οι εμπειρίες σου λειτουργούν σαν ένστικτο πλέον που σε κάνει να αποφεύγεις τις λακούβες.

Ωστόσο, το παρελθόν θα σε απασχολήσει τις πρώτες μέρες της καινούργιας χρονιάς και μπορεί να είναι μια επιστροφή, μια μισοτελειωμένη κατάσταση ή ένα ξεκαθάρισμα που δεν έγινε αποτελεσματικά.

Πηγή: staxtopouta.gr

Tsantiri

Keywords
ζωδια σημερα, τελος του κοσμου, λύση, παζλ, σπιθα, βασεις, νέα, απωθημένο, θες, μνήμη, λύκοι, tsantiri, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, αλλαγη ωρας 2012, εξτρα, αποτελεσματα, το στοιχημα, μνήμη, το θεμα, αιγοκερως, βημα, δουλεια, εργασια, ζηλια, ζυγος, θεμα, κριος, λεων, παιχνιδια, πιεση, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, φιλια, απλα, ατομο, γεγονος, γινονται, γνωριμια, γραμμα, δεχεσαι, διαστημα, δικη, δινη, δειχνει, δομη, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εμμονες, ενστικτο, εξελιξη, επιτυχια, ερχονται, ετων, ετος, ευθυνη, εφυγε, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπηρχαν, ισχυει, θες, εικονα, καρκινος, κινηση, χτυπα, λύκοι, λύση, λογο, ματι, μηνες, μορφη, μυαλο, νοημα, οικογενεια, ωριμοτητα, ουσια, παζλ, παθος, πιστη, πιο πολυ, πλουτωνας, πορτες, πορτα, ρευμα, ρηξη, ρισκο, σιγουρο, συγκεκριμενα, σκορπιος, ταυρος, φοβιες, χρονος, χαρα, ψυχικο, απωθημένο, ασφαλεια, ενωση, για σενα, γλυκο, χωρα, κομματι, καρδια, μεινει, μπροστα, οψεις, ποδια, ρωσικη ρουλετα, τοξοτη, θετικα, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα