Δήμος Αμπελοκήπων: Ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσ/κης ζήτησε την επέμβαση αστυνομίας στην αγορά αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

16:05 4/2/2014 - Πηγή: TNSite

Όπως ανέφερε το alterthess, η αγορά επρόκειτο να διοργανωθεί με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κατοίκων της περιοχής, αλλά όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες φορέων και ιδιοκτητών καταστημάτων ότι τα προϊόντα πωλούνται παράνομα, χωρίς τιμολόγια, αποδείξεις, και άλλα παραστατικά.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης επικοινώνησε με το NEWS

247 και διευκρινίζει ότι η επέμβαση έγινε με αίτημα του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσ/κης (ΟΛΑΘ) και όχι μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής.

Το αίτημα του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσ/κης (ΟΛΑΘ)

Το δελτίο τύπου του Δήμου Αμπελοκήπων:

"Σχετικά με το δημοσίευμα σας με τίτλο: "Η αστυνομία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αγορά αγροτικών προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες" σας γνωρίζουμε τα εξής: Ο δήμος δεν εμπλέκεται σ’ αυτή τη διαδικασία. Δεν ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας ο δήμος αλλά ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσ/κης (ΟΛΑΘ) με το Α.Π.872/31.1.14 έγγραφο του προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσ/κης και το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Προηγήθηκαν καταγγελίες προς την αστυνομία από την ομοσπονδία των πωλητών λαϊκών αγορών και από καταστήματα της περιοχής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Αυτή είναι η αλήθεια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι την ευθύνη για την ίδρυση, λειτουργία ή διακοπή λειτουργίας μιας λαϊκής αγοράς την έχει σύμφωνα με το νόμο στη Θεσ/κη ο ΟΛΑΘ και όχι οι δήμοι.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παρόντος κειμένου μας.

Σας ευχαριστούμε.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα