Δραματικές αποκαλύψεις για τον Philip Seymour Hoffman

15:07 4/2/2014 - Πηγή: TNSite

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας για τις τελευταίες μέρες του Philip Seymour Hoffman, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, με μια βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο του.

Όπως αποκάλυψαν φίλοι του ηθοποιού, η σύντροφός του, Mimi O’ Donnell τον είχε διώξει από το σπίτι που έμεναν μαζί, για χάρη των τριών παιδιών τους, που δεν μπορούσαν να βλέπουν τον πατέρα τους να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην κόλαση των ναρκωτικών.

«Ήταν γνωστό ότι έκανε αγώνα

για να απεξαρτηθεί και η σύντροφός του, του είχε ζητήσει να φύγει για λίγο από το σπίτι, μέχρι να ξαναβρεί τον εαυτό του», είπαν φίλοι του ηθοποιού.

Πριν από τρεις μήνες λοιπόν, ο Philip Seymour Hoffman μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι που έμεναν τα παιδιά του. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός του δεν του επέτρεπε να είναι ο πατέρας που ήθελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός είχε καταφέρει να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά για 23 χρόνια, όμως ξανακύλησε και από τότε η συμπεριφορά του είχε γίνει πολύ περίεργη.

Πριν από δύο εβδομάδες για παράδειγμα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, όταν ένας περαστικός τον ρώτησε τι δουλειά κάνει εκείνος του απάντησε: «Είμαι ηρωινομανής».

Μάλιστα στις στο φως ήρθαν φωτογραφίες από επίσκεψη του Hoffman σε μπαρ στην Ατλάντα, όπου κάπνιζε, έπινε και επισκεπτόταν πάρα πολύ συχνά την τουαλέτα, σε σημείο να κάνει αρκετούς να απορήσουν.

Τραγική είναι επίσης και η φωτογραφία που τον δείχνει σε άθλια κατάσταση μέσα στο αεροπλάνο, να έχει αποκοιμηθεί, ενώ δείχνει υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ.

Ο ιατροδικαστής προσπαθεί τώρα να εντοπίσει από ποια ναρκωτική ουσία βρήκε τον θάνατο ο Philip Seymour Hoffman, ενώ ενδεικτικό του εθισμού του είναι το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά του 70 σακουλάκια με ηρωίνη και 20 σακουλάκια με σύριγγες.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα