Διάσημοι που έχουν υποβληθεί σε τεστ DNA

01:36 18/10/2013 - Πηγή: TNSite

Κατηγορήθηκαν με συνέπεια να «λερώσουν» το προφίλ τους. Bρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και αναγκάστηκαν να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την αθωότητα ή την ενοχή τους.

Μαρκ ΆντονιΜια σερβοτόρα απο το Μαιάμι έβαλε σε μπελάδες τον Μαρκ Άντονι, θέλοντας τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας στο μόλις δυο μηνών αγοράκι της. Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε

να υποβληθεί σε τεστ DNA ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές προκειμένου να αποδείξει πως η 21χρονη σερβιτόρα δεν ήθελε τίποτα άλλο εκτός απο χρήματα και δημοσιότητα.Μικ ΤζάγκερΟ δεσμός του Μικ Τζάγκερ με το μοντέλο Μαρσα Χάντ ήταν θυελλώδης με ότι αυτό συνεπάγεται. Όλα τελείωσαν όταν η Μάρσα έμεινε έγκυος μετά απο δυο χρόνια σχέσης, Ο Τζάγκερ, παρότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με το παιδί, έπειτα απο 9 χρόνια μέσα στα δικαστήρια αναγκάστηκε να πληρώσει διατροφή. Μερικά χρόνια μετά ο παιχνιδιάρης Μικ έκανε ακόμα μια εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο Λουσιάνα Μοράντ. Η Λουσιάνα μένει έγκυος και μετά απο το τεστ DNA αποδεικνύεται πως ο Μικ δεν έχει μόνο ένα, αλλά δυο εξώγαμα παιδιά!

Πολ ΜακάρτνιΣύμφωνα με φήμες το διάσημο σκαθάρι είχε μπλέξει με μια γυναίκα απο το Αμβούργο πριν ακόμα οι Μπιτλς γίνουν γνωστοί ακόμα και στις πέτρες. Το τεστ DNA έδειξε πως το μωρό της Γερμανίδας δεν ήταν του Μακάρτνι. Παρόλα αυτά η υποτιθέμενη κόρη τον βρήκε μόλις έγινε 23 ετών και ζήτησε να επαναλάβουν το τεστ πατρότητας, υποστηρίζοντας πως ο Μακάρντι είχε στείλει κάποιον άλλον στη θέση του την ημέρα του τεστ. Καθώς είχαν περάσει πάνω απο 5 χρόνια απο το πρώτο DNA τεστ, η ένστασή της δεν έγινε δεκτή και με κατεβασμένα μούτρα πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής.

Μάικλ ΤζόρντανΟι περιπέτειες του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ ξεκίνησαν όταν κατηγορήθηκε απο πρώην αγαπημένη του. Η γυναίκα υποστήριξε πως ο Μάικλ Τζόρνταν της έδωσε 5 εκατομμύρια δολάρια ως αντάλλαγμα για να μην αναγνωρίσει το μωρό που είχε γεννήσει, το οποίο σύμφωνα με τις δικές τις μαρτυρίες ήταν δικό του. Έξαλλος ο Τζόρνταν, της έκανε μήνυση, ενώ υποβλήθηκε και σε άμεσο Test DNA. Ογίγαντας του μπάσκετ δικαιώθηκε, αφού αποδείχτηκε πως η πρώην έλεγε ιστορίες για αγρίους!

Έντι ΜέρφιΟ διάσημος κωμικός προτού γνωρίσει την Μέλανι Μπράουν, μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, ήταν ήδη πολύτεκνος με 6 παιδιά! Όταν η Μπράουν έμεινε έγκυος, ο Έντι εξέφρασε τις επιφυλάξεις του. Εκείνη ψύχραιμη, του πρότεινε να κάνουν τεστ πατρότητος. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ο Έντι Μέρφι δεν είχε πια 6, αλλά 7 παιδιά. Τα 7 καλά της μοίρας του!

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα