Διαμαρτύρονται για τα σχολεία γονείς και δάσκαλοι του Ηρακλείου

09:56 14/10/2013 - Πηγή: TNSite
Δράση αναλαμβάνουν σήμερα οι γονείς μαθητών Ηρακλείου σε μια προσπάθεια να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που απειλούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό Ηρακλείου. Για το λόγο αυτό η Ένωση Γονέων Μαθητών του νομού πραγματοποιεί διαμαρτυρία έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηρακλείου. Στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετάσχουν γονείς και δάσκαλοι από όλο το νομό.

Τα αιτήματα για τα οποία η Ένωση Γονέων Μαθητών στο Ηράκλειο

διαμαρτύρεται είναι η κάλυψη όλων των κενών με δασκάλους και ειδικότητες σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά, η επαναλειτουργία των ολοήμερων τμημάτων καθώς και η υλικοτεχνικής φύσεως αποκατάσταση των κτηριακών υποδομών. Επίσης αυτό που επιδιώκουν είναι να μην γίνει και καμία απόλυση, να μην κλείσει κανένα σχολείο και καμία τάξη να μην ξεπερνά τους 20 μαθητές.

Σύμφωνα με το Γραμματέα του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, Ηλία Κιαμούρη, στόχος της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας είναι η άμεση επίλυση των παραπάνω ζητημάτων. «Αυτό που ζητάμε είναι να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα σχολεία της Α/θμιας, να βρεθεί μια λύση με τα ολοήμερα σχολεία καθώς και να αποκατασταθούν άμεσα τα σοβαρότατα προβλήματα που παρουσιάζουν οι κτιριακές υποδομές στα σχολεία», ανέφερε.

Πηγή: prismanews.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα