Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που παρασύρθηκε από IX ενώ έκανε ποδήλατο

18:14 7/9/2013 - Πηγή: TNSite

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 12χρονος Αλέξανδρος από την Κύπρο, που συγκρούστηκε ενώ ποδηλατούσε με αυτοκίνητο στο δρόμο Αγίας Βαρβάρας - Μαθιάτη.

Το άτυχο αγόρι που κατάγεται από την Αγία Βαρβάρια επέστρεφε το απόγευμα της Δευτέρας με φίλο του από πισίνα στην περιοχή όπου είχαν μεταβεί με τα ποδήλατά τους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, ο Αλέξανδρος οδήγησε το ποδήλατό του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα το ποδήλατό του να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε

ένας 27χρονος.

Από τη σύγκρουση το παιδί τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έφερε πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως η καρδούλα του άτυχου Αλέξανδρου δεν άντεξε. Σταμάτησε να κτυπά λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας όπου είχε μεταφερθεί.

Η οικογένεια αλλά και ολόκληρη η Κύπρος θρηνεί τον άδικο χαμό του 12χρονου αγοριού.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος για αλκόολ με μηδενικό αποτέλεσμα. Ο φίλος του Αλέξανδρου δεν έπαθε τίποτα, αφού δεν ενεπλάκη στο δυστύχημα.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα