«Δεν χρειαζόμαστε νέο δάνειο»

00:35 26/11/2013 - Πηγή: TNSite
«Δεν χρειαζόμαστε νέο δάνειο» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. «Η τρόικα συμφωνεί να καλυφθεί το κενό χωρίς νέο δάνειο», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι το 2013 θα είναι δύσκολο έτος αλλά καλύτερο από το 2013.

«Δεν αποδεχόμαστε ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό. Θα κλείσουμε με την τρόικα στο ένα δισεκατομμύριο» δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας.

Ο υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega επεσήμανε ότι έχουμε προϋπολογισμό και πως οι στόχοι έχουν συμφωνηθεί, καθώς και ότι «η τρόικα δεν έχει συμφωνήσει ότι δεν θα λάβουμε νέα μέτρα αλλά έχουμε ισχυρά επιχειρήματα»

Για τους πλειστηριασμούς, ο κ. Στουρνάρας επεσήμανε ότι «θα πρέπει να βρούμε μέσες λύσεις», αλλά ανέφερε ακόμα ότι «η τρόικα έχει υιοθετήσει μια ακραία άποψη ότι πρέπει να απελευθερωθούν όλοι οι πλειστηριασμοί και εμείς διαπραγματευόμαστε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι ο φόρος ακινήτων είναι ο δικαιότερος φόρος, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερφορολογείται».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα