Η Λίτσα Πατέρα πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Σκορδά

23:30 25/11/2013 - Πηγή: TNSite

Σήμερα το πρωί, έχοντας ολοκληρώσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το μαγείρεμα της συνταγής «κατσικάκι λαδορίγανη με πατατούλες στον φούρνο» με τη Φαίη Σκορδά να μη μπορεί να αντισταθεί για άλλη μια φορά στο φαγητό, ήρθε… στον «αέρα» της εκπομπής άλλη μια περίτρανη απόδειξη της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας !

Η Λίτσα Πατέρα

που βρισκόταν μαζί με τη Φαίη και την Αργυρώ στην κουζίνα, μαζί με την παρουσιάστρια πήγε στα σκαμπό ώστε να κάνει τις προβλέψεις της ημέρας. Λίγο πριν ξεκινήσει έπιασαν τη συζήτηση με τη Φαίη σχετικά με το πόσο τρώνε η κάθε μία τους και γιατί η αστρολόγος αποφεύγει να τσιμπολογάει τα πρωϊνά.

«Εσύ πρέπει να τρως τώρα. Και μάλιστα πολύ αυτή την περίοδο, να τρως για δυο» είπε η Λίτσα Πατέρα στη Φαίη που παραπονιόταν για τη σιλουέτα της και δήλωνε ότι πρέπει να προσέχει τη διατροφή της και να αποφεύγει τα τσιμπολογήματα, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί. Πάντως η Φαίη έκανε ότι δεν άκουσε και έκανε μια ελαφριά γκριμάτσα χαμηλώνοντας το κεφάλι και χαμογελώντας.

Όπως φαίνεται, ό,τι κι αν, λέει ό,τι κι αν κάνουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ώστε να κρύβουν για όσο καιρό θέλουν εκείνοι την εγκυμοσύνη, οι συνεργάτες τους δεν κρατιούνται! Άντε να κάνεις παρατήρηση στη Λίτσα Πατέρα, ακόμα κι αν αποκάλυψε δημόσια το … μυστικό!

Πηγή: govastileto.gr

Σοφία Ζ

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα