Δείτε την απίστευτη βιντεο-φάρσα για τη viral καμπάνια της «Carrie»!

02:57 15/10/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι δυνατό να οργανωθεί φάρσα με αληθινά χολιγουντιανά stunts, ψεύτικο τοίχο και τραπεζάκια που μετακινούνται με τηλεκοντρόλ; Αν τη διοργανώναμε εμείς ίσως όχι, αλλά όταν πρόκειται για το επίσημο viral βίντεο για το reboot της «Carrie» φυσικά και γίνεται.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς αντιμετώπισαν οι πελάτες ενός καφέ της Νέας Υόρκης μια κοπέλα με τηλεκινητικές ικανότητες όπως η ηρωίδα του Στίβεν Κινγκ που θα υποδυθεί σε μια σύγχρονη εκδοχή

η Κλόε Μόρετζ.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα περιθωριοποιημένο κορίτσι που ζει με τη φανατικά θρησκευόμενη μητέρα του (στο ρόλο η Τζουλιάν Μουρ), ενώ έχει ήδη ανακαλύψει ότι διαθέτει ιδιαίτερες δυνάμεις. Όταν οι συμμαθητές της θα αρχίσουν να τη φοβερίζουν και να καταστρώνουν χοντροκομμένες φάρσες σε βάρος της, η νεαρή θα φτάσει στα όρια της και θα εκδικηθεί τους πάντες την ημέρα του χορού της αποφοίτησης.

Στο προωθητικό βίντεο – φάρσα δεν υπάρχει πάντως αιματηρή εκδίκηση, παρά μόνο μια ακίνδυνη επίδειξη των υποτιθέμενων τηλεκινητικών ικανοτήτων της πρωταγωνίστριας και γι’ αυτό είναι τόσο απενοχοποιημένα απολαυστικό να βλέπουμε τον τρόμο στα ανυποψίαστα πρόσωπα των πελατών.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα