Ο μπερδεμένος, η κακή επιλογή και ο λυπημένος

Αρχικά να πούμε ότι φέτος ειδικά, με το που κάτσαμε να κάνουμε watch την πρεμιέρα των πρωινών μάς έπιασε μία βαρεμάρα, άλλο πράγμα! Guys μου; Άλλο να σας την λέμε και άλλο να την βιώνετε! Μιλάμε για γιγαντιαία! Μας πλημμύρισε η άτιμη!

Έτερον εκάτερον
Διότι πολύ στα σοβαρά παίρνουν τους εαυτούς τους και πολύ αλλού, βρίσκεται η κοινωνία. Ανατολή και Δύση! Τώρα τα νούμερα, μην τα κοιτάτε. Κάπου θα παρκάρει ο άλλος το channel του!

Άστοχη
Και μετά τον πρόλογο,

να μπουκάρουμε συνοπτικά στις λεπτομέρειες. Κακή επιλογή, η Ρούλα Κορομηλά. Το μπουμπουνίσαμε και τις προάλλες. Today, απλά προσθέτουμε στα μείον και την περίπτωση της Μπαλατσινού! Για την οποία δεν είχαμε πολλές αμφιβολίες, αλλά περιμέναμε να το βεβαιώσουμε. Και εντάξει η καλεσμένη ήταν μόνο για μία εκπομπή, με τη νέα wife να δούμε τι θα την κάνουν στο Mega!

Υ.Γ. Η συνύπαρξη και των δύο κυριών πάντως, μας θύμισε… αμερικάνικο κινηματογράφο! Συγκεκριμένα τον Τζακ Νίκολσον ως Τζόκερ, αν μας πιάνετε!

Πολλά τα μέτωπα
Ο δε Κωστόπουλος, θα την βρει κάποια στιγμή την άκρη, θα υπάρξει μία βελτίωση. Προς το παρόν, είναι ο άνθρωπος σε σύγχυση. Αφού ξεπεράσει τη νευρικότητα που του δημιουργεί η επαφή του με τον πρωινό αέρα, είναι ο τύπος με το παρελθόν του στα περιοδικά, είναι ο νάρκισσος που γουστάρει TV τρελά… και πέφτει και στο τριπάκι της σύγκρισης με Λιάγκα! Θέλει τον χρόνο του να τα ξεδιαλύνει!

Σκηνικό παγίδα
Στο μεταξύ, δεν τον βοηθάει και η δομή τους, που έχουν κρατήσει τα πάντα από το προηγούμενο ζεύγος! Βρε guys! Εδώ ένα σπίτι αλλάζεις και θέλεις μπαμ μπαμ να το βάψεις, να φύγει η μυρωδιά των προηγούμενων! Τούτος μπήκε και ούτε ένα χέρι δεν το πέρασαν! Ενώ απέναντι Λιάγκας – Σκορδά, πήγαν αεράτοι, brand new διαμέρισμα! Και άφησαν τους άλλους να παλεύουν με τα φαντάσματα!

Στην αρχή φορτσάτος και μετά…
Κατά τα άλλα, τον Ουγγαρέζο σκεφτόμαστε. Έννοια τον έχουμε! Να μην μας πέσει σε κατάθλιψη! Είχε όλα τα συμπτώματα! Αεράτος ξεκίνησε και έπεφτε ψυχολογικά στη συνέχεια! Προφανώς συνειδητοποιώντας την απουσία των πρώην του!

Για γέλια (και για κλάματα)
Την Ζήνα Κουτσελίνη είχε καλεσμένη today πρώτη πρώτη στην εκπομπή της η Μενεγάκη, να σχολιάσουνε τα πρωινά. Το κακό τελικά με αυτή τη woman, δεν είναι ότι παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της… αλλά το ότι την παίρνουν στα σοβαρά και οι άλλοι! Εκεί είναι το πρόβλημα και μας την πλασάρουν κάθε λίγο και λιγάκι σαν τον γκουρού τρομάρα της!

Boring
Α, και κλείνοντας, ένα έλεος! Με την Ελένη Μενεγάκη, που δεν λέει να πει την άποψη της στα τηλεοπτικά ποτέ και βάζει τους υπόλοιπους να το κάνουν! Νισάφι πια presenter μου! Μπουμπούνα ό,τι έχεις να πεις και μην βάζεις τους συνεργάτες σου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα