«Χτίζουμε το μέλλον, δεν καιγόμαστε για τον τίτλο»

16:36 17/1/2014 - Πηγή: TNSite
Για μία ακόμα φορά, οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο τράβηξαν τα βλέμματα της δημοσιότητας, με τον προπονητή της Τσέλσι να μιλάει για άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν την επικαιρότητα των «μπλε».

«Δεν παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, παίζουμε κόντρα στους πρωταθλητές. Η ομάδα που φαίνεται ότι είναι στην πιο δύσκολη κατάσταση είναι η ομάδα που είναι δυνατότερη σε αυτό το παιχνίδι. Η 100η μου νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι κορυφαίες

ομάδες. Δεν είμαστε πολύ πίσω από αυτές», ανέφερε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και προσέθεσε:

«Δεν είμαστε απελπισμένοι να κερδίσουμε τον τίτλο. Χτίζουμε για το μέλλον, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε το DNA του νικητή. Προσπαθούμε να βρούμε το συνδυασμό της Τσέλσι της περασμένης δεκαετίας και της Τσέλσι της επόμενης δεκαετίας. Βελτιωνόμαστε και θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι τέλους. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, ο Πορτογάλος κόουτς δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μάτιτς θα ασκήσει μεγάλο αντίκτυπο. Είμαι χαρούμενος που ήρθε τώρα επειδή θα έχει χρόνο να προσαρμοστεί πριν την επόμενη σεζόν. Το προφίλ του σαν παίκτης είναι το ιδανικό για μένα»

«Είμαι χαρούμενος με την ομάδα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον. Η ομάδα μας έχει βελτιωθεί συλλογικά. Πολλοί από τους παίκτες μας έχουν βελτιωθεί. Κάνουμε καλή δουλειά», τόνισε ο Μουρίνιο αναφορικά με το αν η Τσέλσι θα προβεί σε περαιτέρω ενίσχυση.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα