«Χρυσάφι» στα πόδια του Γιανουζάι

11:00 7/10/2013 - Πηγή: TNSite
Συμβόλαιο το οποίο προβλέπει εβδομαδιαίες αποδοχές που αγγίζουν τις 60,000 λίρες, φέρεται να πρότεινε στον Αντνάν Γιανουζάι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως δέλεαρ για να παραμείνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Σάντερλαντ.

Ο 18χρονος άφησε το στίγμα του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»,στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας δύο γκολ, τα οποία ουσιαστικά έδωσαν

τη νίκη στη Γιουνάιτεντ και... έβγαλαν για λίγο τη «θηλιά» από το λαιμό του Ντέιβιντ Μόγιες.

Το συμβόλαιο του Γιανουζάι λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες στέκονται στη γωνία και είναι έτοιμες να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει τον προσεχές Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και έχουν ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τον παίκτη για να του προσφέρουν νέο, πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το νέο συμβόλαιο του Βέλγου θα προβλέπει εβδομαδιαίες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 60,000 λίρες εβδομαδιαίως!

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα