Χωρίζουν Jennifer Lopez - Casper Smart!

16:08 17/10/2013 - Πηγή: TNSite

Και όμως ο χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός! Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η JLo έφθασε στα όριά της και πέταξε έξω από το σπίτι τον Smart. Πηγή από το περιβάλλον της Jennifer αρνήθηκε να σχολιάσει στη Mail Online ή έστω να διαψεύσει την είδηση, ενώ ο εκπρόσωπός της

αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. "Δεν έγινε κάτι όπως το ήθελε και κατηγόρησε εκείνον" τόνισε η πηγή. "Δεν θα τον άφηνε να πάρει οτιδήποτε μαζί του φεύγοντας. Ήρθες με τίποτα, θα φύγεις με το τίποτα" εικάζει η πηγή ότι θα είπε η Jennifer Lopez στον Smart.

Άλλες πηγές επιμένουν ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει ακόμη αλλά ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. "Τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτήν τη στιγμή" δήλωσε φίλος της σταρ στο EOnline. "Μαλώνουν πολύ και είναι ολοφάνερο στο περιβάλλον τους ότι υπάρχει έντονος εκνευρισμός ανάμεσά τους αυτήν τη στιγμή. Μια κρύο μια ζέστη, αλλά τώρα είναι πιο κρύο από ζέστη!".

Τι κι΄αν πριν από λίγους μήνες η Jennifer Lopez εξυμνούσε όλα τα προτερήματα του 26χρονου συντρόφου της και χορογράφου της, Casper Smart λέγοντας πώς ένας τόσο νέος άνδρας μένει κοντά σε εκείνη που έχει σχεδόν τα διπλάσια χρόνια και τόσες υποχρεώσεις.

Οι δηλώσεις περί ευτυχίας κι απόλυτου έρωτα μάλλον ήταν στάχτη στα μάτια, καθώς οι φήμες έχουν φουντώσει ότι το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη διετή σχέση του μετά τους έντονους καυγάδες που είχαν τους τελευταίους μήνες.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα