Χωρίς… φρένο

09:21 26/1/2014 - Πηγή: TNSite
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ αγωνίζεται σε νησί των Κυκλάδων, αφού σήμερα το μεσημέρι αντιμετωπίζει στη Νάξο τον τοπικό Πανναξιακό (14:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος της «Ένωσης» είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πετύχει πολλά γκολ κόντρα στους Κυκλαδίτες, παραμένοντας στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών – για τα όσα έγιναν στο Αιγάλεω – η διαφορά από τη δεύτερη θέση βρίσκεται στους

επτά βαθμούς, όμως οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα θέλουν να επαναφέρουν το συντομότερο δυνατόν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο.

Ο 38χρονος προπονητής έχει μόνο ένα ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Ιβάν Μπρέτσεβιτς, όμως είναι αρκετή για να αλλάξει τις ισορροπίες στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Με το σκεπτικό ότι ο Κροάτης φορ θα παίξει η ενδεκάδα θα έχει ως εξης:

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καραγκιολίδης, μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γεωργέας, Ρόβας, Τσιρίλο και Πεταυράκης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ανάκογλου με τον Κορδέρο. Στα πλάγια θα βρίσκονται ο Πλατέλλας και ο Πόποβιτς, με τον Ντακόλ να είναι πίσω από τον Μπρέτσεβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Αργυρίου, Γροντής, Μούργκα, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσεβάς και Τσούπρος.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα