Χειροποίητες προτάσεις για βάπτιση, γάμο ή πάρτι

17:50 18/6/2013 - Πηγή: TNSite
Το Live Love και η Χαριλένα Γιατρά, δημιουργούν αξέχαστες στιγμές αλλά και μοναδικές χειροποίητες προτάσεις για τη βάπτιση, τον γάμο ή το πάρτι σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιλέξετε.

Μέσα στο μοναδικό φυσικό τοπίο που προσφέρει η χώρα μας, το Live Love, δημιουργεί μόνο για εσάς, το σκηνικό που σας

ταιριάζει. Ένα σκηνικό που δένει αρμονικά το προσωπικό σας γούστο, αλλά και την επιθυμία σας να ξεχωρίσετε. Στο show room στην Κηφισιά, αλλά και μέσα από το site της www.livelove.gr, η Χαριλένα μάς προτείνει σειρά ιδεών, ρούχων βάπτισης & χειροποίητων πραγμάτων που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Με εξειδικευμένους συνεργάτες, το Live Love & η Χαριλένα κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια των ομορφότερων στιγμών της ζωής σας δημιουργώντας μία μοναδική conceptual ατμόσφαιρα ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το προσωπικό σας γούστο.

Το Live Love και η Χαριλένα Γιατρά, μας τα προσφέρουν όλα σε ένα!

Concept, design, έπιπλα και φωτισμός, στολισμός περιβάλλοντος χώρου, planning, budget management, φιλοξενία για τους καλεσμένους σας, logistics, συντονισμός!

Επισκεφθείτε το μοναδικό show room – εργαστήρι της Χαριλένας στην Κηφισιά & σχεδιάστε μαζί της με μολύβι και χαρτί την οργάνωση των πιο ξεχωριστών στιγμών της ζωής σας.

Live Love by Harilena Giatra
Λεωφ. Κηφισίας 254, Κηφισιά
Τηλ. 210 8086936 (κατόπιν ραντεβού)

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα