Άρχισαν τα όργανα στο «Δέστε τους». Το μυστικό «πίσω» απο το Δελτίο Τύπου…

04:15 26/9/2013 - Πηγή: TNSite

Φτάνει στο e-mail μου το Δελτίο Τύπου για την … «μεγάλη» πρεμιέρα της νεανικής εκπομπής του Alpha «Δέστε τους». Δε με σοκάρει. Λέω μέσα μου. Λογικό. Κάθε Σεπτέμβρη τα ίδια και τα ίδια.

Σε αυτό λοιπόν υπάρχουν αναφορές όπως: »Η πιο τρελή και εθιστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο για 5η συνεχόμενη χρονιά» και βεβαίως δηλώσεις των συμμετεχόντων.

Κάτι ωστόσο δε μου καθόταν καλα. Το τυράννησα λίγο και στο τέλος κατέληξα πώς κάποιοι ξέχασαν(;) να μας ανακοινώσουν το πιο σημαντικό.

Η εκπομπή που μέχρι

πρότινος παρουσιαζόταν ως το δυνατό χαρτί για τον σταθμό, φέτος βγαίνει μεν αλλα κουτσουρεμένη…

Ψάχνοντας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα πους στέλνει ο Alpha, παρατηρήσαμε πως η εκπομπή θα ξεκινάει στις 16:00 και ο Νίικολάκης με την παρέα του θα μας αποχαιρετά στις 17:25.Γιατί έγινε άραγε αυτή η αλλαγή; Αλλά κι απο την άλλη γιατί δεν αναφέρθηκε στο Δελτίο Τύπου; Στο παρελθόν η εκπομπή διαρκούσε δυο και πλεόξν ώρες ενώ φέτος ο καθαρός χρόνος θα ξεπερνά με βία την μια ώρα. Εϊναι και οι διαφημίσιες βλέπετε…

Μήπως το κανάλι έθεσε φέτος συγκεκριμένους όρους με δεδομένες κάποιες περίεργες συμπεριφορές απο το παρελθόν; Μήπως παίζει ρόλο η δεύτερη εκπομπή του Νικολάκη…η οποία τείνει να γίνει το τηλεοπτικό γιοφύρι της Άρτας;

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα