Απόστολος Γκλέτσος: Συμφωνώ με το Λαζόπουλο κατά 90%

19:42 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, το βράδυ της Τρίτης, στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια καριέρας της Νόνικας Γαληνέα στο θέατρο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» για την κόντρα της πρώην συντρόφου του, Μιμής Ντενίση, με τον Λάκη Λαζόπουλο.

O ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε: «Τον κύριο Λαζόπουλο τον βλέπω

ανελλιπώς - και κανονικά και στην επανάληψη. Κατά 90% γελάω και χαίρομαι. Υπάρχει και ένα 10% με το οποίο μπορεί να διαφωνώ, αλλά όχι ριζικά. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στη δημοσιότητα θα το υποστεί αυτό, θα τον σατιρίσουν. Και σε μένα το έχουν κάνει, μου άρεσε και γέλασα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για τη Μιμή Ντενίση είπε: «Εμμονή το λέτε εσείς αυτό. Εγώ δεν θα το έβλεπα έτσι. Μερικές φορές σου κάθεται κάτι να κάνεις πλάκα με αυτό, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος», ενώ στα σχόλια που έγιναν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν είναι ο Λάκης Λαζόπουλος ηθοποιός ή όχι απάντησε: «Τι θα πει δεν είναι ηθοποιός ο Λάκης Λαζόπουλος; Όποιος ανεβαίνει στο σανίδι και παίζει μπροστά στην κάμερα είναι και δεν είναι ταυτόχρονα».

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα