Μέσι εναντίον Ιμπραϊμοβιτς μέρος 2ον (21:45, NS1)

18:58 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Με σαφές πλεονέκτημα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα μπαίνει σήμερα το βράδυ (21:45, NS1) στο γήπεδο η Μπαρτσελόνα με στόχο να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να εξασφαλίσει την παρουσία της για άλλη μια φορά σε ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την πλευρά της η Παρι σεν Ζερμέν δεν έχει τίποτα να χάσει καθώς από την αρχή είχε το δυσκολότερο έργο στην πρώτη της παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 8 χρόνια.

Για τους καταλανούς ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή

στον αγώνα του μεγάλου τους αστεριού, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα. Ο θαυματουργός Αργεντίνος έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» είναι… στο περίμενε των αποτελεσμάτων των τελευταίων εξετάσεων. Ακόμη κι αν οι εξετάσεις δεν δείξουν κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό ο Μέσι να μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης να χρησιμοποιηθεί.

Από την πλευρά τους οι παριζιάνοι ποντάρουν πάρα πολλά στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε μια ακόμη επιστροφή του στο Καμπ Νου. Πλήγμα για τους πρωτοπόρους του γαλλικού πρωταθλήματος θα ειναι σίγουρα η απουσία του τιμωρημένου Ματουιντί από το κέντρο της ομάδας, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσει ο Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ στη διάθεση του Αντσελότι θα βρεθούν και οι Μότα, Άλεξ.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα