Αποκλειστικό: Έξαλλη η Πάολα με την αφίσα και το κερδοσκοπικό παιχνίδι στη Γερμανία

22:15 16/9/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη η Πάολα θα βρίσκεται στην Γερμανία για τρείς συναυλίες.

Με σειρά εμφάνισης η απόλυτη λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων ετών θα βρεθεί στο Αννόβερο την Στουτγάρδη και το Μόναχο.

Μάλιστα η ίδια η Πάολα για να δείξει την ευγνωμοσύνη της απέναντί στο κοινό που την στηρίζει …καλύπτει ένα μέρος των εξόδων για την μετακίνηση των oμογενών από την Νυρεμβέργη στο Μόναχο. Κίνηση σημαντική ειδικά αυτές τις εποχές.

Τι γίνεται όμως στη Γερμανία εν αγνοία της

; Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ώρες μια αφίσα που ενημερώνει τους ομογενείς για νέες συναυλίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας… χωρίς ωστόσο να αναφέρεται συγκεκριμένη ημερομηνία.

Είναι τυχαίο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες; Ανάμεσα στους ομογενείς επικρατεί αναβρασμός και απορία.

Μιλώντας με συνεργάτες της τραγουδίστριας μάθαμε ότι: «Είναι χυδαιότητα αυτό που γίνεται απέναντι στο κοινό. Κανείς δε μας έχει πλησιάσει για συναυλίες πέρα από τις προκαθορισμένες την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Το ψάχνουμε και αν απαιτηθεί θα κινηθούμε και νομικά κατά όσων εκμεταλλεύονται την εικόνα της με σκοπό το κέρδος. Αυτές οι συμπεριφορές είναι γνωστές αλλά δε μας αγγίζουν. Ξεκαθαρίζουμε πώς πέρα από τις τρείς συναυλίες στο Αννόβερο την Στουτγάρδη και το Μόναχο δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και καλά θα κάνουν οι ομογενείς να μην παραμυθιάζονται με όσα γράφονται και ακούγονται».

Μένει να δούμε αν η ομάδα που φέρεται να υποστηρίζει την αφίσα είναι αληθινή ή άλλη μια μαϊμουδιά! Αν είναι όντως ομάδα που διοργανώνουν συναυλίες καλό είναι ν΄απαντήσουν…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα