Ο Έλληνας που φλερτάρει με τ&

21:22 16/9/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο στο modeling και ήδη φλερτάρει με το «Sex and the City»! Ο δικός μας Σπύρος Παπακωνσταντίνου είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους για τη νέα ταινία του «Sex and the City», η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει γυρίσματα και στην Ελλάδα. Η «Espresso της Κυριακής» μίλησε με τον 23χρονο Θεσσαλονικιό που ετοιμάζεται -μεταξύ άλλων- και για τον πρώτο επίσημο τίτλο της καριέρας του, αφού είναι ένας από τους υποψηφίους -και το

φαβορί- για τον τίτλο «Best model of the Universe».

«Εχω κάνει αρκετές δουλειές και φιλοδοξώ να συμμετάσχω σε μεγάλες καμπάνιες. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος μου, το τολμηρό μου όνειρο» λέει ο Σπύρος που τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα με τη συμμετοχή σαράντα χωρών και θα αναδείξει το καλύτερο μοντέλο του πλανήτη. Διοργανωτής είναι ο ήδη γνωστός παγκοσμίως για αντίστοιχες διοργανώσεις Τζίμης Στασινόπουλος, σε συνεργασία με κορυφαίο όνομα από τον χώρο του ελληνικού modeling, ο οποίος μάλιστα είναι ήδη εστεμμένος, ενώ την επικοινωνία έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.

Εν τω μεταξύ, ο Σπύρος αγωνιά και για τις εξελίξεις στην τρομερή θηλυκή παρέα του «Sex and the City»: «Η πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφιος και επικρατέστερος στην υπερπαραγωγή αυτή με κάνει να τρέμω. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχω από τον ατζέντη μου, οι παραγωγοί συζητούν μεταξύ τους για να ανατραπεί ό,τι λέγεται μέχρι σήμερα, πως δηλαδή δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία. Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά τούς δίνει την ώθηση να μιλούν ξεκάθαρα για το τρίτο σίκουελ. Αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο -που όλα αυτό δείχνουν-, τότε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην Ελλάδα. Εκεί θα έχω τη χαρά να συναντηθώ σε ένα καυτό στιγμιότυπο με τη Σαμάνθα. Ο ατζέντης μου στη Νέα Υόρκη είναι αυτός που με ενημερώνει για όλα. Αυτό που περιμένω είναι να συναντηθώ με τους συντελεστές της ταινίας».

«Γουστάρω τη Σαμάνθα»

Ο Σπύρος ξεκαθαρίζει πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι μέσα από αυτή την ταινία να διαφημίσει την Ελλάδα: «Είναι μια ευκαιρία να αντιληφθούν σε όλο τον κόσμο ότι η χώρα μας παραμένει πάντα πρώτη. Ενημερώθηκα ότι τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα γίνουν σε πολύ γνωστό θέρετρο της Μεσσηνίας. Είμαι ανυπόμονος να γνωρίσω από κοντά τη γυναίκα που θαυμάζω. Την Κιμ Κάτραλ, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Σαμάνθα. Εξάλλου, αυτός είναι και ο τύπος της γυναίκας που με εξιτάρει. Η δυναμική, η αποφασιστική, η φιλήδονη και παιχνιδιάρα».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα