Αναλύσεις Αγώνων 05/12/12 | Champion's League

12:17 5/12/2012 - Πηγή: TNSite
127. ΛΙΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:45)

*Αδιάφορη η Λιλ, θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο. Η Βαλένθια έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ για την πρωτιά θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μπάγερν Μονάχου.

*Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά στη διοργάνωση, στους ομίλους του 2008. Το παιχνίδι στη Γαλλία τότε είχε μείνει στο 1-1, με τα γκολ από Μάτα

(Βαλένθια) και Τζερβίνιο (Λιλ), να έρχονται στο τέλος.

Γήπεδο: ‘’Grand Stade Lille Métropole’’
Διαιτητής: A. Stavrev (ΠΓΔΜ)
Προϊστορία: 0-1-0

Βαθμολογία Ομίλου (5 αγώνες): Μπάγερν 10 - Βαλένθια 10 - Μπάτε 6 - Λιλ 3

Πρώτο Ματς (2/10): Βαλένθια – Λιλ 2-0 (3’, 75’ Ζόνας)

ΛΙΛ: Δεν έχει ελπίζει σε κάτι βαθμολογικά για σήμερα η Λιλ, που έχει οριστικά αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού και θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τουλάχιστον, θα φύγει έχοντας πάρει και μία νίκη, αυτή επί της Μπάτε στη Λευκορωσία την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0, που πάντως δεν κάλυψε την ήττα του πρώτου γύρου και έτσι δεν έχει ελπίδες για να προλάβει το Europa League. Παίζοντας μπροστά στο κοινό της, σίγουρα θα βρει το κίνητρο, όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός Ρούντι Γκαρσία:

«Θα τα δώσουμε όλα για να φύγουν οι οπαδοί μας χαρούμενοι. Όταν αγωνίζεσαι στο Champions League και ιδιαίτερα στην έδρα σου, πάντα υπάρχει κίνητρο και είναι μεγάλο. Έχουμε πάντως και δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον επόμενο μήνα και θα πρέπει να το προσέξουμε κι αυτό».

Άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στον αγώνα με τη Μπάτε και αναμένεται να πάρουν και σήμερα φανέλα βασικού οι νεαροί Ροντελέν και Μπρουνό.

Προηγούμενο ματς: Στο 0-0 έμεινε εντός έδρας με τη Μπαστιά η Λιλ, παραμένοντας χαμηλά και στη 10η θέση της βαθμολογίας. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της, αλλά και εκείνη από τη μεριά της δεν είχε και τις σπουδαίες φάσεις.

Στατιστικό: Στο N/G τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (3): Τιμωρημένοι ο βασικός χαφ Πεντρετί (ΜΕ) και ο μπακ Σιντιμπέ (ΑΜ). Εκτός πλάνων και ο φορ Ντε Μέλο (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Λαντρό – Ντεμπισί, Ρόζεναλ, Σεϊντού, Μπεριά – Γκούιε, Μαβουμπά – Μαρτίν – Καλού, Μπρουνό, Ροντελέν.

*2/2 Over 2,5 έχει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στον όμιλο η Βαλένθια, με μία ήττα και μία νίκη.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δρομολογήθηκαν εξελίξεις στη Βαλένθια, με τη συντριβή από τη Σοσιεδάδ εντός έδρας, να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο λοιπόν αποτελεί παρελθόν, μετά από άμεση απόφαση του προέδρου Γιορέντε, και στη θέση του έρχεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που επιστρέφει στους πάγκους μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών αρχικά και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

«Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα στα μέσα της σαιζόν, δεν το θεωρώ εύκολο, γιατί όταν συμβαίνει κάτι σημαίνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε κρίση, με άμεσο επακόλουθο όλοι να ζητούν αποτελέσματα. Με αυτή την έννοια αποδέχομαι το στοίχημα, αυτό εί

Keywords
Τυχαία Θέματα