Αναλύσεις Αγώνων | Ιταλία Serie A

16:01 30/11/2012 - Πηγή: TNSite

123. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45)

*Μόλις 2 νίκες για την Κατάνια σε σύνολο 30 αγώνων μεταξύ τους στη Σικελία (16-12-2)!

*Χωρίς ήττα στις τελευταίες 10 επισκέψεις της στην Κατάνια η Μίλαν (0-7-3)!

Γήπεδο: ‘’Stadio Angelo Massimino’’
Διαιτητής: D. Orsato
Προϊστορία: 0-7-3

ΚΑΤΑΝΙΑ (8η): Τέλος έλαβε για την Κατάνια την προηγούμενη αγωνιστική το αήττητο σερί των 4 παιχνιδιών, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Σικελίας. Βέβαια, αυτό ελάχιστα την επηρέασε και είναι έτοιμη για μια σειρά από καθοριστικά παιχνίδια

μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και θα ακολουθήσει η διακοπή για τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε πάντως, θα έχει δώσει 4 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ θα έχει παίξει και με την Τσιταντέλα για το Κύπελλο (επόμενη Τρίτη).

Δυνατό της όπλο σαφώς και είναι η έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 5 από τα 7 παιχνίδια της εκεί, αλλά για σήμερα έχει να ανταπεξέλθει και τη δυσμενή παράδοση, που τη θέλει να μην έχει κερδίσει τη Μίλαν από το 1963!

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-1 στο ντέρμπι της Σικελίας με την Παλέρμο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα με τον Μίκολι, μόλις από το 10’. Ανώτερη η Παλέρμο και στη συνέχεια του παιχνιδιού, έκανε το 2-0 με τον Ίλισιτς στο 49’, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60’. Το μόνο που κατάφερε η Κατάνια ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ με τον Λόντι στο 70’.

Στατιστικό: Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα 8 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι για σήμερα ο εξτρέμ Γκόμες (ΕΠ 14/4) και ο στόπερ Σπόλι (ΑΜ 11/1), τραυματίας ο βασικός χαφ Ίσκο (ΜΕ 13/0), ενώ πάντα εκτός είναι ο ηγετικός χαφ Μπιατζάνι (ΜΕ 11/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Αντουχάρ – Άλβαρεζ, Ρολίν, Λεγκροτάλιε, Μαρκέζε – Κάστρο, Λόντι, Αλμιρόν – Μπαριέντος, Ντουκαρά, Μπερχέσιο.

*Τα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στην έδρα της Κατάνια έμειναν στην ισοπαλία!
ΜΙΛΑΝ (10η): Μια νίκη απέναντι στη Γιουβέντους, έχει πάντα ξεχωριστή σημασία, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες. Άπαντες στις τάξεις των ‘’Μιλανέζων’’, θέλουν να πιστεύουν, ότι αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα θα είναι το έναυσμα που έψαχναν για να ανέβει κυρίως η ψυχολογία τους και να επιστρέψουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. ‘’Βουνό’’ είναι το πρόγραμμα για τη Μίλαν μέχρι τη διακοπή, όχι τόσο από τη δυσκολία των αντιπάλων, αλλά κυρίως για το πλήθος των αγώνων, μιας και η Μίλαν θα αναγκαστεί να δώσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ούτε λίγο ούτε πολύ, 6 αγώνες σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο.

Απόλυτα έτοιμος ο ηγετικός χαφ Αμπροζίνι (ΜΕ 7/0).

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, με το γκολ να έρχεται από ανύπαρκτο πέναλτι, με τον διαιτητή να βλέπει χέρι σε προσπάθεια αμυντικού της Γιουβέντους, και τον Ρομπίνιο να ευστοχεί στην εκτέλεση στο 31’. Η εμφάνιση της Μίλαν πάντως, ήταν γενικότερα καλή και παθιασμένη, ενώ κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό όλα τα ατού της Γιουβέντους, που δεν έχει καθα

Keywords
Τυχαία Θέματα