Αναλύσεις Αγώνων | Αγγλία Cup

15:51 30/11/2012 - Πηγή: TNSite
* Σε περίπτωση ισοπαλίας στο σημερινό ματς ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Δεν ισχύει η βαρύτητα των εκτός έδρας γκολ, οπότε αν τελειώσει ισόπαλος και ο επαναληπτικός, ακολουθεί παράταση (και πέναλτι, αν χρειαστεί).120. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (21:45)

Γήπεδο: «Coral Windows Stadium»
Προϊστορία: 4-3-1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ (L2): Με την αναμέτρηση του «Coral Windows» ξεκινάει σήμερα ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μπράντφορντ υποδέχεται την Μπρέντφορντ,

με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη League Two και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα με 32 βαθμούς σε 20 ματς. Μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο η Μπράντφορντ έφυγε με το ισόπαλο 3-3 από την έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, για την 20η αγωνιστική της League Two. Τρεις φορές προηγήθηκε στο σκορ, ισάριθμες φορές ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους. Μία κόκκινη για κάθε ομάδα, με τον μέσο Ντόιλ της Μπράντφορντ να αποβάλλεται στο 96’. Βέβαια η κόκκινη κάρτα ανακλήθηκε μεσοβδόμαδα, οπότε ο παίκτης είναι κανονικά διαθέσιμος για σήμερα.

Στατιστικό: Το 3-3 με την Μπρίστολ Ρόβερς «πήρε τη σκυτάλη» από 4 σερί NG και Under 2,5 για το πρωτάθλημα.

Απουσίες (4): Τραυματίες οι κεντρικοί αμυντικοί Ντέιβις (15/3) και Όλιβερ (15/0), αλλά και οι επιθετικοί Ρέιντ (10/1) και Χάινς (15/1).

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (L1): Η Μπρέντφορντ, από την πλευρά της, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της League One, όπου και πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, όντας στην 5η θέση του πίνακα με 35 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί 8 αγώνων, ενώ παράλληλα μετρούν 4 νίκες στις τελευταίες 5 αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο η Μπρέντφορντ επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την 20η αγωνιστική της League One. Πέτυχε τα γκολ στο 3’ και στο 29’.

Στατιστικό: Η Μπρέντφορντ είναι αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια της (το ένα για Κύπελλο), με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Απουσίες (4): Στα πιτς οι τραυματίες Λεγκ (ΑΜ 7/0), Αντεγιέμι (ΜΕ 12/0), Ελ Αλάγκι (ΕΠ 10/3) και Ο’ Κόνορ (ΜΕ 9/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα