«Αναγκαίο να έχουμε ρόστερ για πολλούς αγώνες»

10:50 24/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ξέρει να κοντράρει ομάδες της κλάσης της Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τόνι Λόκχοφ, ο οποίος παρομοίασε τις αναμετρήσεις με τους «αετούς» για τους «32» του Europa League, με αυτές εναντίον της Σάλκε το περασμένο καλοκαίρι.

«Είναι αναγκαίο να έχουμε ένα έτοιμο ρόστερ για να αντέξει ένα μεγάλο όγκο αγώνων. Φέτος, λογικά, θα δώσουμε κοντά στα 50-55 ματς.

Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει συνεχώς να ακούει για καινούργιους παίκτες κι όπως κάθε ομάδα έτσι κι ο ΠΑΟΚ αναζητά τέτοιους παίκτες», επεσήμανε, ερωτηθείς για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ποια αίσθηση σάς άφησε η κλήρωση για το Γιουρόπα Λιγκ;«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα της κλήρωσης μάς γεμίζει με ενθουσιασμό και κίνητρο. Όταν προετοιμάζεσαι να τα βάλεις με μια μεγάλη ομάδα, διψάς γι' αυτό. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και προπονητής θέλει να ζει τέτοια παιχνίδια, γι' αυτό κι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν μια ιδιαίτερη αίγλη».Κατά πόσο μπορούμε να πούμε ότι η Μπενφίκα ταίριαξε... γάντι στον ΠΑΟΚ;«Σίγουρα η Μπενφίκα δεν είναι άγνωστη σε εμάς. Την είδαμε και στα πρόσφατα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια θα τη μελετήσουμε περισσότερο για να είμαστε όσο το δυνατό διαβασμένοι για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Η Μπενφίκα έρχεται από ένα άλλο επίπεδο, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε. Στα ματς με τη Σάλκε δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια ομάδες αυτού του επιπέδου και με αυτή τη φιλοσοφία θα πάμε και στα παιχνίδια με την Μπενφίκα».Κι ας πάμε στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ποιες είναι οι βασικές κινήσεις που θα γίνουν για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική από τον προσεχή Φεβρουάριο;«Έχουμε κάνει τη μελέτη μας, ξέρουμε τι ψάχνουμε. Αυτοί που θα πρέπει να ψάξουν, ξέρουν τι χρειάζεται να ψάξουν. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για θέσεις, για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και για ονόματα, πράγματα για τα οποία γνωρίζω καλά ότι θέλετε να αναφερόμαστε συνέχεια. Ο καθένας μέσα στην ομάδα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και την κάνει. Είναι αναγκαίο να έχουμε ένα έτοιμο ρόστερ για να αντέξει ένα μεγάλο όγκο αγώνων. Φέτος, λογικά, θα δώσουμε κοντά στα 50-55 ματς. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει συνεχώς να ακούει για καινούργιους παίκτες κι όπως κάθε ομάδα έτσι κι ο ΠΑΟΚ αναζητά τέτοιους παίκτες. Όμως πάνω απ' όλα πρέπει να κοιτάζεις τους δικούς σου ποδοσφαιριστές κι αυτό κάνουμε καθημερινά».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα