Αμισθί ο Δέλλας στην ΑΕΚ

08:31 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Το μεγάλο «στοίχημα» για τη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν να πείσουν τον Τραϊανό Δέλλα να βγει μπροστά και να οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα κάτι που πέτυχαν.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός, έκανε την πρώτη κρούση στον Δέλλα, ακολούθησε επαφή και με τον Ανδρέα Δημητρέλο ενώ τα πάντα κρίθηκαν σε συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού, παρόντος και του Ακη Ζήκου. Εκεί κάμφθηκαν και οι τελευταίες ενστάσεις του «Κολοσσού» και επήλθε η οριστική συμφωνία.

Ο Δέλλας, απόλυτα λογικά,

δεν ήθελε να δεσμευτεί για το μετά και το πιθανότερο είναι ότι οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αφού ολοκληρωθεί η φετινή περιπέτεια και εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες οικονομικές-διοικητικές προϋποθέσεις.

Πάντως, αυτό που σημειώνουν αρκετοί είναι ότι όλα τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα Σπάτα σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως τόνιζαν από την ΑΕΚ, ο Δέλλας και οι συνεργάτες του θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τα δύο ματς που απομένουν χωρίς να τους καταβληθούν χρήματα.

Στην προπόνηση σήμερα θα βρίσκεται και ο Αντώνης Κέζος, ο οποίος επιστρέφει για δεύτερη φορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κύπριος γυμναστής έχει συμβόλαιο που «τρέχει» με την ΑΕΚ, αλλά το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει μια και δεν τον ήθελε ο Βαγγέλης Βλάχος. Αποχωρεί κι ο Γιώργος Πήδουλας από τη θέση του γυμναστή. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του Δημητρέλου με τους Παπαδόπουλο, Πήδουλα για τη λήξη της συνεργασίας.

Στη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα