Άφησαν για λίγο το Χόλιγουντ για τις θάλασσες της Ελλάδας!

07:44 29/5/2013 - Πηγή: TNSite

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το Χόλιγουντ κάνει... απόβαση στην Ελλάδα. Ετσι το σκέφτηκαν η Χριστίνα Αλούπη και ο Μάνος Γαβράς, οι δύο Ελληνες που δοκιμάζουν την τύχη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και γύρισαν στην πατρίδα για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Και οι δύο ζουν και εργάζονται στο Λος Αντζελες, ο Μάνος ως ηθοποιός και η Χριστίνα ως δημοσιογράφος, με παράλληλες σπουδές στην υποκριτική. Μάλιστα θεωρείται... καθιερωμένη η παρουσία της στο ρεπορτάζ του «κόκκινου

χαλιού» κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς των Οσκαρ.

Οι δύο... ξενιτεμένοι Ελληνες βρέθηκαν λοιπόν στο ιαπωνικό εστιατόριο που διαθέτει η ηθοποιός Χριστίνα Παππά στα νότια προάστια κι αφού απόλαυσαν το σούσι τους, ο Μάνος μάλλον πήγε για ύπνο, όμως η Χριστίνα είχε όρεξη για γλέντι. Προτίμησε να επισκεφτεί το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη και να διασκεδάσει α λα ελληνικά, μια και το ολόχρυσο φόρεμα της τραγουδίστριας σίγουρα της θύμισε... θείο Οσκαρ.

Χθες πάντως η Χριστίνα βρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και παρακολούθησε την παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής, ενώ ετοίμασε και βαλίτσες για Θεσσαλονίκη. Στα σχέδια των διακοπών είναι και η Μύκονος και συγκεκριμένα το σπίτι του πολύ καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα