Λευτεριά στον Λιάγκα

Μια ωραία ατμόσφαιρα! Ήταν today στο «Πρωινό mou». Guys; Όποιος δεν τους είδε στη συγκεκριμένη εκπομπή να πλακώνονται με αφορμή το ρεπορτάζ της «Espresso» για τη βίλα των ΜακρυπούλιαΧατζηγιάννη που σταμάτησε τις εργασίες της, δεν έχει δει τίποτα! Το nothing!

Σύγχυση ταυτότητας
Στρίνια; Γκρίνια; Ξινίλα; Στο

αποκορύφωμα η Σκορδά! Μιλάμε η τύπισσα βάρεσε κόκκινο! Τα έβαλε με τη Σταμάτη και ήθελαν να περάσουν σε άλλο θέμα άρον άρον, απαξιώνοντας το, διότι αν δεν έχεις δήλωση λέει από τους ίδιους, δεν μπορεί να είσαι σίγουρος και να σχολιάζεις… Καλέ από πότε! Πασπαλίστηκε τούτη με ανωτερότητα και έβγαλε ξαφνικά την ετυμηγορία! Απορία: Γιατί νομίζει ότι την πήρανε στο Mega; Για το πολιτικό ρεπορτάζ; Ή για το πολιτιστικό! Ας αλλάξει δουλειά άμα δεν γουστάρει!

Τόσο όσο…
Α ρε husband Λιάγκα, τι τραβάει ο άνθρωπος! Γενέθλια είχε today και αν κάνετε watch το ύφος του στο απόσπασμα, θα τον λυπηθεί η ψυχή σας! Της είπε κάποια στιγμή, όσο μπορούσε να ακούσει και αυτή, γιατί ήταν σε παραλήρημα στρίνιας, ότι διαφωνεί μαζί της, αλλά μέχρι εκεί. Την άφησε κατόπιν στην κοσμάρα της και κράταγε απλά το κεφάλι του. Άσε σου λέει, μην έχουμε και κάνα μεγαλύτερο ξέσπασμα, το situation μυρίζει ανεξέλεγκτο!

Βγάλτε τα iphone σας και καταγράψτε!
Πάντως τούτοι φαίνονται στο γυαλί τελευταία… σαν σφαγμένοι . Έτσι τουλάχιστον συμπεριφέρονται! Η Σκορδά είναι σαν να κρατά την ανάσα της πριν τα σπάσει όλα εκεί μέσα και τα κάνει λαμπόγυαλο! Μια κάμερα βρε παιδιά στις διαφημίσεις μπουμπουνίστε μας! Ένα βιντεάκι να διαρρεύσει τυχαία στο διαδίκτυο! Εκεί να δεις ξαφνικά πώς κάνεις διεθνή καριέρα! Θα παίξει το «υλικό» τους στο youtube σε ολάκερο τον πλανήτη!

Τα καλύτερα έρχονται!
Και κοίτα να δείτε πάντως ε; Εδώ είναι που εξελίσσεται τώρα όλο το ριάλιτι. Εδώ είναι που παίρνει σάρκα και οστά η φαεινή ιδέα του Μπούτου να προσλάβει ζευγάρι! Διότι το hardcore ριάλιτι, τώρα είναι στην αποκορύφωση του! Και όχι στην αρχή που λέγαμε όλοι, ότι μεταφέρουν προσωπικές τους πληροφορίες από τη συζυγική τους ζωή στον αέρα. Τότε ήταν ελεγχόμενα. Αλλά now; Που τους κάνεις watch σχεδόν να μην μιλιούνται και να ανταλλάσουν δολοφονικές ματιές; Καλή προβολή! Και λευτεριά στον Λιάγκα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα