To «έξυπνο» ρολόι της Samsung δείχνει 4 Σεπτεμβρίου

16:47 28/8/2013 - Πηγή: TNSite

Αποκαλυπτήρια στο Βερολίνο και για το νέο Note (3)

28/08/201314:48

28/08/201314:48

To «έξυπνο» ρολόι της Samsung δείχνει 4 Σεπτεμβρίου

Το Galaxy Note 3 αναμένεται να ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm στα 2.3 GHz, 13 Mpixels κάμερα και μπαταρία

χωρητικότητας 3.450 mAh

Το Galaxy Note 3 αναμένεται να ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm στα 2.3 GHz, 13 Mpixels κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 3.450 mAhΕτοιμη να μπει στο πολλά υποσχόμενο πεδίο των wearable (δηλαδή αυτών που μπορούν να φορεθούν, όπως γυαλιά και ρολόγια) συσκευών είναι η Samsung. Δυο ημέρες πριν από την έναρξη της IFA, στο Βερολίνο, η κορεατική εταιρεία θα παρουσίαση το Galaxy Gear, ένα smartwatch με Android, το οποίο θα μπορεί να συνδεθεί με το smartphone και να παρέχει ειδοποιήσεις σχετικά με εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις στα social media κ.α.

Επίσης, ενδέχεται να ενσωματώνει βιομετρικούς αισθητήρες οι οποίοι θα μπορούν να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη –όπως διανυόμενες αποστάσεις, χρόνος άσκησης και διάρκεια ύπνου.

Το Galaxy Gear θα παρουσιαστεί στο δεύτερο φετινό «επεισόδιο» - όπως το ονομάζει η Samsung – του Unpacked Event, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου. Μαζί αναμένεται να «βγει από το κουτί» και το νέο Galaxy Note (3).

Φωτογραφίες, στις οποίες εικάζεται ότι εικονίζεται το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής, διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες και έτσι προκύπτει ότι το Note 3 πιθανότατα θα έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη από τις 5,5 ίντσες του προηγούμενο μοντέλου. Το μέγεθος της συσκευής φαίνεται ότι παραμένει το ίδιο, ενώ – όπως συνέβη και με το Galaxy S4 – αυτό που αλλάζει είναι το πλάτος του μεταλλικού πλαισίου περιμετρικά της οθόνης.

Το Galaxy Note 3 αναμένεται να ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm στα 2.3 GHz, 13 Mpixels κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 3.450 mAh.

Με δηλώσεις του σε εφημερίδα της Κορέας, ο Lee Young-hee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τομέα φορητών συσκευών της Samsung, διέψευσε πάντως ότι το Galaxy Gear θα έχει εύκαμπτη οθόνη, υποστηρίζοντας ότι «αυτή η νέα συσκευή θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει την εμπειρία των χρηστών από τις έξυπνες φορητές συσκευές με πολλούς τρόπους. Πιστεύουμε ότι καταδεικνύει μια νέα τάση και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει σημαντική ώθηση στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας».

Η παγκόσμια αγορά των «έξυπνων» ρολογιών αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο κομμάτια φέτος και σύμφωνα με πρόβλεψη της Juniper Research θα εκτοξευτεί στα 36 εκατομμύρια το 2018.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα