To New York College πάει σινεμά για δεύτερη χρονιά

19:51 29/1/2014 - Πηγή: TNSite
To New York College έχοντας αναλάβει τη χορηγία οκτώ ταινιών από αντίστοιχα σχολεία στην Ελλάδα, συμμετείχε στη τελετή απονομής των βραβείων του 6ου φεστιβάλ μαθητικών ταινιών «Πάμε Σινεμά;» που διεξήχθη την Κυριακή 26 Iανουαρίου, στο αμφιθέατρο του 9,84 του Δήμου Αθηναίων.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 35 ταινίες από σχολεία

στην Ελλάδα, και 2 ταινίες από σχολεία της ομογένειας στη Φρανκφούρτη.

Η εκπαιδευτική κοινότητα, γονείς, κινηματογραφιστές και οι μαθητές, γέμισαν ασφυκτικά το αμφιθέατρο για να παρακολουθήσουν την Τελετή Απονομής Βραβείων, συμμετέχοντας σε μία γιορτή φτιαγμένη από τα παιδιά για τα παιδιά.

Τα βραβεία απένειμαν ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κύριος Συμεών Κεδίκογλου, ο κύριος Δημήτρης Σοφιανόπουλος γενικός διευθυντής της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο κύριος Ηλίας Φούτσης πρόεδρος του New York College, η κυρία Φοίβη Αγγελοπούλου-Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το New York College μέσω του Τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών των καθηγητών και φοιτητών του προγράμματος BA in Film Studies θα συνεχίσει τη δυναμική υποστήριξη των νέων κινηματογραφιστών και τις επόμενες χρονιές.

Η κάλυψη της τελετής απονομής έγινε από τη Δημόσια Τηλεόραση.

O πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης.

Ο πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης ανάμεσα στους βραβευμένους νέους κινηματογραφιστές.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα