Shakira: Θα θηλάζει τον γιο της ... μέχρι να πάει Κολέγιο!

07:28 1/6/2013 - Πηγή: TNSite

Πολλές γυναίκες έγιναν μανούλες και θήλασαν τα παιδιά τους, αλλά πρώτη φόρα ακούμε, για εθισμό στον θηλασμό, δια στόματος Shakira!

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι τόσο ενθουσιασμένη με τον θηλασμό, που δήλωσε πως θέλει να θηλάζει τον μοναχογιό της Milan μέχρι αυτός να πάει Πανεπιστήμιο!

"Ο θηλασμός είναι μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου... Το λατρεύω και δεν μπορώ να σταματήσω να το κάνω. Νομίζω πως θα συνεχίσω να θηλάζω το γιο μου μέχρι να πάει Πανεπιστήμιο. Είμαι εθισμένη!", είπε η 36χρονη σταρ.

"Νομίζω

πως βοηθά πολύ. Έχω χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είμαι πολύ κοντά στο να φτάσω στο κανονικό μου βάρος", τονισε η Shakira, ενώ μίλησε και για τους φόβους που είχε με το ερχομο του μωρού, "Νόμιζα πως θα ήμουν μανιακή με τον έλεγχο, επειδή έτσι είμαι με τα τραγούδια και την καριέρα μου. Αλλά με το γιο μου, είμαι τόσο χαλαρή. Είναι έκπληξη αυτό για όλους μιας και νόμιζαν πως θα είμαι μια από αυτές τις υστερικές μητέρες. Αλλά τελικά δεν είμαι καθόλου αγχωμένη. Είμαι πάρα πολύ χαλαρή μαζί του", κατέληξε η τραγουδίστρια.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα