Μετά τον Μανούσο, και άλλο δε&a

01:36 18/10/2013 - Πηγή: TNSite

Mετά τον Γιώργο Μανούσο, τον επιθετικό τής Καλλονής, που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, (όπως ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ, σχετικά με το δείγμα που παρέδωσε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης), φαίνεται πως βρέθηκε και δεύτερο δείγμα, με απαγορευμένη ουσία! Οι πληροφορίες

θέλουν τον Χρήστο Λισγάρα, τον 27χρονο αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, να είναι αυτός, ο οποίος φέρεται να ανιχνεύχθηκε «θετικός», στο ίδιο ματς, αυτό τής 5ης αγωνιστικής, εναντίον τής Καλλονής.

Η ομάδα τής Τρίπολης, αναμένται να ζητήσει την εξέταση του

δεύτερου δείγματος.

Οσον αφορά στον Μανούσο, το ΕΣΚΑΝ πληροφόρησε τον ποδοσφαιριστή τής Καλλονής, πως δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο επόμενο ματς, της ομαδας τής Μυτιλήνης, κόντρα στην Ξάνθη.

Η Καλλονή υποστηρίζει πάντως, πως ο παίκτης λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και πως δεν πρόκειται για υπόθεση ντόπινγκ, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το αν ο Μανούσος, είχε δηλώσει το φάρμακο ή όχι.

Η ΠΑΕ «ΑΕΛ Καλλονής», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος τού δείγματος τού παίκτη, έτσι ώστε να διαφανεί ότι ο Γιώργος Μανούσος είναι «καθαρός» και να μην τιμωρηθεί αυστηρά, βάσει των κείμενων διατάξεων.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή). Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα