"Κανένα θέμα με Δώνη"!

22:22 19/9/2013 - Πηγή: TNSite

Μήνυμα στον Γιάννη Αναστσσίου, έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος, στηρίζοντας, τουλάχιστον προς το παρόν, τον 40χρονο προπονητή.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων», τόνισε στον Ελληνα προπονητή, πως διαθέτει όλα τα εχέγγυα και απολαμβάνει της εμπιστσύνης του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα πάνω στο πλάνο, το οποίο έχει χαραχθεί, και στο οποίο έχουν συμφωνήσει, από την αρχή τής συνεργασίας τους!

Οσον αφορά στις φήμες που κυκλοφόρησαν για προσέγγιση του Γιώργου Δώνη, και είχαν ως αφορμή την συνάντηση του Νίκου

Νταμπίζα με τον Ελληνα τεχνικό, από πλευράς Παναθηναϊκού διαψεύστηκαν άμεσα, με την χαρακτηριστική φράση: «ουδέν θέμα με Δώνη»!

Η συνάντηση αυτή, και η συζήτηση που επακολούθησε, μεταξυ του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και του 43χρονου προπονητή, όπως διευκρινίζεται από άνθρώπους του "τριφυλλιού", είχαν ως αντικείμενο, την πορεία τής εξέλιξης τού γιού του Γιώργου Δώνη, Χρήστου, o oποίος ανήκει στην ομάδα.

Φυσικά, όλοι κρίνονται με γνώμονα το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα, και τα μη ικανοποιητικά έως τώρα αποτελέσματα της ομάδας, σε συνδυασμό με τις μη πειστικές εμφανίσεις, έχουν επιφέρει, κακά τα ψέματα, έντονο προβληματισμό στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Αναφορικά με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Αναστασίου εν όψει του Σαββατιάτικου ματς κόντρα στον ΟΦΗ, το Σάββατο στις 20.30 στη Λεωφόρο, προτίθεται να αλλάξει το 4-3-3, με 4-2-3-1, ώστε αφενός ο Μπεργκ να έχει τους Ντίνα και Ζέκα κοντά του και αφετέρου ν αξιοποιηθεί περαιτέρω ο Ατζαγκούν, που προβάρει φανέλα βασιού (όπως άλλωστε και ο Πράνιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα