Jung Da Yeon: Η 46χρονη Κορεάτισσα νοικοκυρά που μοιάζει με 20αρα γυμνάστρια

18:56 12/7/2013 - Πηγή: TNSite

Η παγκόσμια φήμη της άρχισε μετά από ένα εντυπωσιακό αδυνάτισμα το 2003. Από τότε κατάφερε να διαχειριστεί το επίτευγμα της σωστά και να το "παντρέψει" με επικοινωνιακά τεχνάσματα για να ιντριγκάρει την κοινή γνώμη και τους συμπατριώτες της.

Πίσω στο 2003 και μετά από δύο γέννες, η ίδια μέσα σε μόλις 3 μήνες, κατάφερε να χάσει 20 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική.

Τότε, ζύγιζε 70 κιλά και έμοιαζε με την νοικοκυρά της "διπλανής πόρτας".

Ένα πρωί, αποφάσισε να μην ξανακοιτάξει ποτέ τον καθρέφτη της, μέχρι να βελτιώσει την εικόνα της και να "νοιώσει σίγουρη για τον εαυτό της", όπως έχει αναφέρει σχετικά.

Μιλώντας στη Wall Street Journal αποκάλυψε πως έπρεπε να χάσει κιλά για να σταματήσει τους πόνους στη μέση της. Συνδύασε την αυστηρή δίαιτα με εντατική γυμναστική για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση της που είχε πάρει την κάτω βόλτα λόγω καθιστικής ζωής.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε βιβλία για το κατόρθωμα της, με συμβουλές για αδυνάτισμα και γυμναστική.

Τα βιβλία της σχετικά με το fitness σημείωσαν τόσο μεγάλη επιτυχία στη Νότια Κορέα, που πλέον είναι εκατομμυριούχος και διασημότητα στη χώρα.

Παράλληλα, έγινε σύμβολο για πολλές κορεάτισσες μητέρες. Οι τοπικές εφημερίδες έγραψαν για το "momjjang syndrome", κοινώς τη μανία με την Jung Da Yeon. Πολλές γυναίκες στην ηλικία της, κάνουν τώρα τα πάντα για να της μοιάσουν.

Η μανία πέρασε και στην Ιαπωνία, και στη συνέχεια, τα πάντα έγιναν πολύ εύκολα για αυτή. Μόλις πριν από λίγο καιρό, λάνσαρε σειρά βίντεο με συμβουλές και πρόγραμμα γυμναστικής για το Nintendo Wii και εγκαινίασε ένα κέντρο αεροβικής άσκησης.

Η ίδια εξηγεί την επιτυχία της, λέγοντας πως το πρόγραμμα γυμναστικής που εισάγει, ταιριάζει στις Ασιάτισσες που δείχνουν να το προτιμούν. "Οι δυτικοευρωπαίες και οι Αμερικανίδες θέλουν να έχουν καμπύλες και μυς", λέει. Αντιθέτως οι Ασιάτισσες θέλουν να είναι πολύ αδύνατες χωρίς όμως να έχουν μυική μάζα.

Η σύγκριση του πριν και μετά στις φωτογραφίες είναι πραγματικά απίστευτη:

Το πριν:

Και το μετά:

Πηγή: odditycentral

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα