Jennifer Aniston - Justin Theroux: Μυστικός γάμος το σαββατοκύριακο;

09:22 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ίσως ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια όταν πριν από έναν μήνα δήλωνε ότι η ίδια και ο Justin Theroux αισθάνονται ήδη παντρεμένοι και δεν βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, ας μην ξεχνιόμαστε... πριν από έναν χρόνο ακριβώς, την ημέρα των γενεθλίων του, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Jennifer Aniston κι εκείνη είπε το μεγάλο ναι!

Το Σάββατο, ο Justin

γίνεται 42 χρονών και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι που διοργανώνουν για να γιορτάσουν μαζί του. Έτσι διέρρευσαν οι φήμες ότι αντί για πάρτι γενεθλίων, στην επέτειο της πρότασης γάμου θα γίνει και η τελετή!

Το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν αποκαλύπτει το παραμικρό στους καλεσμένους τους, ενώ λέγεται ότι οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια είναι οι δύο μητέρες των Aniston-Theroux, τις οποίες κι ενημέρωσαν στη διάρκεια κρυφού γεύματος στη Νέα Υόρκη.

Αυτό που κυρίως πυροδότησε τις φήμες για την πιθανότητα γάμου, είναι το γεγονός ότι στο πάρτι... γενεθλίων του Justin έχει προσκληθεί η μητέρα της Aniston με την οποία δεν έχει καλή σχέση, αλλά σίγουρα αν παντρευόταν θα την ήθελε στο πλευρό της.

Στο μεταξύ οι δύο σταρ δεν λυπήθηκαν τα έξοδα για το αυριανό πάρτι, καθώς λουλούδια καταφθάνουν από κάθε σημείο του πλανήτη, ενώ έχουν επιλέξει τις πιο γκουρμέ γεύσεις για τον μπουφέ τους. Η Jennifer φρόντισε η ίδια να ανακαινίσει εγκαίρως την έπαυλη στο Μπελ Αιρ αξίας 21 εκατ. δολαρίων.

Αν πάλι αύριο χτυπήσουν καμπάνες γάμου από την πολυτελή έκταση της σταρ, τότε οι νεόνυμφοι δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για μήνα του μέλιτος καθώς την Τετάρτη η Aniston θα πρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

ΠΗΓΗ: MIRROR

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα