Django reunion: Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζέιμι Φοξ ξανά μαζί

09:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Τζέιμι Φοξ και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, οι πρωταγωνιστές του «Django ο Τιμωρός» που είχαν την τύχη και την ατυχία να δουν τον Κρίστοφ Βαλτς να κλέβει την παράσταση, θα ξανασυναντηθούν κινηματογραφικά για τη μεταφορά του ανέκδοτου ακόμα βιβλίου του Κρεγκ Ζάλερ «Mean Business On North Ganson Street», τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η Warner.

To αστυνομικό μυθιστόρημα, που προορίζεται για την οθόνη πριν

ακόμα βρει θέση στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, περιγράφεται ως «μια συνάντηση του «L. A. Confidential» και του «The Wire» με την ατμόσφαιρα τρόμου ενός «Seven»» – δηλαδή ό,τι χρειάζεται για να τραβήξει την προσοχή των χολιγουντιανών παραγωγών.

Η σύνοψη έχει ως εξής: Ο ντετέκτιβ Τζουλς Μπέτιντζερ μετατίθεται σε μια πόλη του Μισούρι, όπου οι δείκτες της εγκληματικότητας χτυπούν κόκκινο. Εκεί συνεργάζεται με έναν τοπικό αστυνομικό, τον Ντόμινικ, έναν βίαιο τύπο που υποβιβάστηκε στην υπηρεσία όταν ο ίδιος και η ομάδα του υπέβαλαν σε βασανισμό έναν ύποπτο.

Οι δυο τους καλούνται να ερευνήσουν από κοινού μια υπόθεση δολοφονίας, όπου το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά μετά το θάνατό του, κινούμενοι προσεκτικά μέσα στο διεφθαρμένο περιβάλλον μιας παρηκμασμένης πόλης κι έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τους εχθρικούς κατοίκους της, αλλά και τη δική τους δύσκολη συνεργασία.

Ο Ντι Κάπριο θα είναι ο Τζουλς κι ο Φοξ θα ενσαρκώνει τον Ντόμινικ σε ένα φαινομενικά τυπικό αστυνομικό δράμα, με στοιχεία θρίλερ κι έναν αποτρόπαιο φόνο στο επίκεντρο. Ο συγγραφέας του βιβλίου θα το προσαρμόσει για την οθόνη, με την υποστήριξη της εταιρείας παραγωγής Appian Way του Ντι Κάπριο και την ομπρέλα της Warner, και οι θανάσιμοι εχθροί του ταραντινικού γουέστερν αυτήν τη φορά βρίσκονται στην ίδια όχθη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ελκυστικό σε αυτό το πρότζεκτ από το ίδιο το πρωταγωνιστικό δίδυμο, αλλά θα σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα του μυστηρίου, όταν οριστικοποιηθεί και το όνομα του σκηνοθέτη που θα το αναλάβει.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα