Honda S660 Concept. Ένα ανοιχτό σπορ μίνι από την Ιαπωνία

07:07 24/10/2013 - Πηγή: TNSite
Όπως υποδηλώνει το όνομα του μοντέλου, S660, θα χρησιμοποιήσει ένα 660 κ.ε. κινητήρα, η χωρητικότητα του οποίου σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις, δείχνουν ότι σε πρώτη φάση το αυτοκίνητο θα προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας. Στην συγκεκριμένη αγορά, ένα kei car πρέπει να είναι μικρότερο από 3,4 μέτρα se μήκος και 1,49 μέτρα se πλάτος και είχε ένα κινητήρα μέγιστης χωρητικότητας 660 κ.ε.

Από αυτές τις φωτογραφίες συμπεραίνουμε ότι το concept car θα χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς

μεταβαλλόμενων σχέσεων με τα paddles για τις αλλαγές της σχέσης στο τιμόνι. Οι πληροφορίες θέλουν ο κινητήρας να είναι 3κύλινδρος, 65 ίππων και η κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Οι πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή το 2015. Ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα διαρρέονται, θα υπάρξει και μια βελτιωμένη έκδοση για την αγορά της Ευρώπης, με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και έναν κινητήρα τούρμπο 1.0 λ.

Κατά τα άλλα, η Honda θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Τόκιο (θα πραγματοποιηθεί στο Tokyo Big Sight και θα ανοίξει τις πύλες του στις20 Νοεμβρίου) το μοντέλο παραγωγής του URBAN SUV CONCEPT σε παγκόσμια πρεμιέρα και το NSX CONCEPT, η επόμενη γενιά του σούπερ σπορ μοντέλου που κάνει το Ιαπωνικό ντεμπούτο του.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα