H bisexual σύντροφος του Johnny Depp... αποκαλύπτεται!

13:17 21/8/2013 - Πηγή: TNSite

Έγινε η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό Johnny Depp-Vanessa Paradis. Εκείνος όμως την προστάτευσε όσο μπορούσε καλύτερα και μαζί κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους. Η Amber Heard για χάρη του χώρισε από την επί χρόνια σύντροφό της, καθότι δηλώνει αμφισεξουαλική και ζει τον απόλυτο έρωτα με τον 50χρονο σταρ.

Σε συνέντευξή της στο net-a-porter.com η νεαηρή ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια της: "Αν ήθελα να μην είμαι στο επίκεντρο της κριτικής θα έμενα στο Τέξας".

Μιλώντας για σχέσεις αναφέρει ότι "το να ξεκινάς μία σχέση είναι τόσο δύσκολο όσο και να τις τελειώνεις. Δεν ήμουν ποτέ σε μία κατάσταση όπου και οι δύο βολεύονται. Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό!".

Όσο για την αμφισεξουαλικότητά της η Heard λέει ότι δεν ήθελε κανείς να της βάλει ταμπέλες καθώς είχε σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες. "Είχα σχέσιες επιτυχημένες σχέσεις με άνδρες και είχα μία υπέροχη σχέση με μία καταπληκτική γυναίκα" ξεκαθαρίζει και προσθέτει: Ποτέ δεν θα ικετεύσω για μία εύκολη κατάταξη ή ταμπέλα για μια στιγμή στη ζωή μου ούτε θα μαντέψω τι θα συμβεί στο μέλλον μου. Ήμουν και θα παραμείνω πάντα αυτό που ήμουν και δεν θα υποκριθώ οτιδήποτε για οποιονδήποτε".

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα