Frenchman in New York!

08:22 16/4/2013 - Πηγή: TNSite

Mε αρκετές πιθανότητες να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες, το νέο φιλμ του Γκιγιόμ Κανέ «Blood Ties» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και περιμένοντας ένα τρέιλερ, σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες με τους Κλάιβ Όουεν, Μίλα Κούνις, Ζόι Σαλντάνα και Ματίας Σέναρτς. Η αγγλόφωνη ταινία του Γάλλου ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει ακόμα στο καστ Μπίλι Κράνταπ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέιμς Κάαν, Νόα Έμεριχ και Λίλι Τέιλορ, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση ανάμεσα στα πολυαναμενόμενα δράματα της επόμενης σεζόν.

O Κανέ ξανακάθισε πίσω από

την κάμερα για ένα δραματκό αστυνομικό θρίλερ τοποθετημένο στη δεκαετία του `70, με τίτλο «Blood Ties». Πρόκειται για remake του γαλλικού φιλμ του 2008 (Les liens du sang – Rivals ο αγγλικός τίτλος), όπου ο Κανέ πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Φρανσουά Κλουζέ (των Άθικτων).

Ο ίδιος προσάρμοσε το σενάριο μαζί με τον πιο έμπειρο στο είδος Τζέιμς Γκρέι (We Own The Night) βασισμένος απευθείας στο βιβλίο «Les liens du sang» των Μπρουνό και Μισελ Παπέ: Με φόντο τη Νέα Υόρκη, η ιστορία εστιάζει στη σχέση δυο αδελφών. Ο μικρότερος (Μπίλι Κράνταπ) πείθει τον μεγαλύτερο (Κλάιβ Όουεν), πρώην κατάδικο, να επιστρέψει στο σκοτεινό κόσμο της Μαφίας για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια. Κοτιγιάρ και Κούνις μοιράζονται το ερωτικό ενδιαφέρον των δυο πρωταγωνιστών, με τη μία να κρατά το ρόλο της γυναίκας ενός επικίνδυνου εγκληματία που ο μικρότερος αδελφός έχει βάλει στόχο.

Ο Τζέιμς Κάαν θα εμφανίζεται ως πατρική φιγούρα, ενώ δεν ξέρουμε τι ρόλους έχουν Ματίας Σέναρτς και Ζόι Σαλντάνα που εμφανίζονται μαζί στη δεύτερη επίσημη φωτογραφία από την ταινία.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα