Τον Οκτώβριο η δίκη των παιδεραστών του Ιλίου…

Παράταση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου παίρνει μία από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, η «δίκη των παιδεραστών του Ιλίου». Η δίκη σε δεύτερο βαθμό των τεσσάρων κατηγορουμένων, οι οποίοι είχαν κριθεί ένοχοι για τον βιασμό και την κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων παιδιών και είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς καταδίκες που φτάνουν τα 135 χρόνια, ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει προχθές, όμως λόγω παρέλευσης του ωραρίου πήρε και νέα αναβολή. Πρωταγωνιστές σε αυτή την απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας,
που πέντε χρόνια μετά προκαλεί ρίγη...
ανατριχίλας με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι μια 35χρονη «μητέρα», ο τότε σύντροφός της, ένας 84χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ και ένας ιερέας! Η 35χρονη κατηγορείται ότι έπαιρνε από το χέρι την εξάχρονη τότε κόρη της και τα δύο ανήλικα παιδιά που φιλοξενούσε στο σπίτι της και τα πάσαρε σε ηλικιωμένους με αρρωστημένες ορέξεις, για λίγα ευρώ!

Αφού άκουσε όλους τους μάρτυρες και τις απολογίες των κατηγορουμένων, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε κρίνει ενόχους τους τέσσερις κατηγορουμένους, καταδικάζοντας τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο σε κάθειρξη 24 ετών, τον συνταξιούχο υπάλληλο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη σε συνολική κάθειρξη 56 ετών, τη μητέρα των ανήλικων κακοποιημένων παιδιών Ειρήνη Τσονοπούλου σε 37 χρόνια και τον πρώην σύντροφό της Σπύρο Σουχλέρη σε 18ετή κάθειρξη.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό, που έχει προσδιοριστεί για τις 17 Οκτωβρίου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ενδέχεται να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι τέσσερις δράστες ασέλγησαν στην ψυχή και το κορμί των μικρών θυμάτων τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα