Το στημένο παιχνίδι Λιάτσου - Σαμαρά εναντίον Καμμένου...


(Απο το tro-ma-ktiko)...Kαι ξαφνικά ο Αιμίλιος Λιάτσοςανοίγει τον ανεμιστήρα και πετάει λάσπη εναντίον του Πάνου Καμμένου. Τι έχειπροηγηθεί; Μα φυσικά η εντολή απο τονΑντώνη Σαμαρά. Είναι γνωστό στον δημοσιογραφικό κόσμο οτι τους συνδέει στενήφιλία αλλά και πρόταση του Σαμαρά να κατέβει στις εκλογές
με την ΝΔ. Καιξαφνικά εκεί που ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωνε απο την Παρασκευή και 13 στις2-3-2012 οτι δεν έχει λεφτά ούτε γλύφει...στις 22-3-2012 γλύφει.....και βρήκελεφτά!

Ακολουθεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της Παρασκευής και 13 για μια υπόθεσηπου είχε δικαιωθεί παλαιότερα ο Καμμένος στη κόντρα του με τον ΔΟΛ καιπαράλληλα η έκκληση του Αιμίλιου Λιάτσου μέσα απο το site του για αυτοδυναμίατης ΝΔ!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα,ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνιαμετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα,ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.
Ο Πάνος Καμμένος στηναπάντησή του καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για πόλεμο λάσπης δηλώνοντας κατηγορηματικάότι για όλες τις υποθέσεις υπάρχουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις.Μερικά πράγματα κάνουν μπάμαπο μακρυά και απο οτι φαίνεται το 11% που έφτασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στιςτελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και οι κρυφές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν σταεπιτελεία των κομμάτων έχουν πανικοβάλλει τον Σαμαρά και την ΝΔ και κάνουνοτιδήποτε μπορούν να αλλάξουν το κλίμα έστω μέσω λάσπης.
Η απάντηση του ΠάνουΚαμμένου στο facebook έχει ως εξής:

Οι συγκυβερνώντας ΠΑΣΟΚ -ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπητο τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θαΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1.Για όλες τις υποθέσειςπου αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2.Για τα ίδια δημοσιεύματαΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗγια 300.000 ευρώ.Μετά την έγγραφη συγνώμηδεν πήρα τα χρήματα.
3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετάτην συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικάπήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα ταπαραπάνω που αγνόησε.
4.Με τον Αντρίκο, τονΤσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα