κ. ΚΑΡΔΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑNΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!


(Αναγνώστης από Αιγάλεω) Κύριε Δήμαρχε, στοτελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, είχατε «απρόσκλητους» τους κάτοικους από τηνπεριοχή που πρόκειται να φτιαχτεί ο παιδικός σταθμός. Από την αντίδραση τόσο τηδική μας, καθώς και μέλους της λαϊκής συσπείρωσης, φαίνεται ότι ενώ ήσαστανενημερωμένος για την επίσκεψη μας εσείς αντιδράσατε με τουλάχιστον ατυχή τρόπο. Το λέω αυτό γιατί ηπαρουσία της αστυνομίας έξω από το Δημαρχείο, μας θύμισε άλλες εποχές...

Απλοί κάτοικοι, συμπολίτεςσας, άνθρωποι που ανήκουμε στη τοπική κοινωνία της πόλης μας, προσήλθαμε χωρίςκαμία επίσημη πρόσκληση, με το δικαίωμα
του απλού πολίτη που έχει ώστε ναπαρευρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του.
Και ήρθαμε ναδιαμαρτυρηθούμε, για την δημιουργία στη περιοχή μας του παιδικού σταθμού, γιαένα θέμα δηλαδή που αν μη τι άλλο που μας αφορά άμεσα. Δεν είχαμε την διάθεση,ούτε νομίζω είχατε καμία πληροφορία, ότι οι συγκεκριμένοι κάτοικοι ήρθαμε στησυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να δημιουργήσουμε φασαρίες.
Αλλά και σε κάθε περίπτωσηπου είχατε τέτοιες πληροφορίες, επειδή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίουείναι υπόθεση όλων των παρατάξεων, θα έπρεπε να είχατε ενημερώσει τηναντιπολίτευση -γεγονός που ουδέποτε συνέβη- και μόνο με την παρουσίαση επαρκώνεπιχειρημάτων για πρόβλεψη ταραχών και με την σύμφωνη γνώμη της, θαδικαιολογούνταν η παρουσία της αστυνομίας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο.
Εικόνα πάντως που ούτως ήάλλως, για λόγους αρχής και δεοντολογίας της δημοκρατικής λειτουργίας, θεωρούμεπως μόνο τιμή δεν αποδίδει σε όσους έχουν εκλεγεί, ακριβώς για να εκπροσωπούντους δημότες εδώ, πόσο μάλιστα στον ανώτατο άρχοντα της πόλης, πουαντιμετωπίζει τους δημότες του ως κουκουλοφόρους.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα γιατην κατάντια σας!
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα